Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment H3RO by Trichallenge, la Mamaia. Ultima zi. Cursele pe distanţă Half, proba individuală şi ştafeta (galerie foto)

ro

22 Sep, 2019 10:47 1781 Marime text
Astăzi este a treia zi (şi ultima) a celei de-a 11-a ediţii a celei mai mari competiţii de triatlon din sud-estul Europei, H3RO by Trichallenge.

Evenimentul este găzduit de staţiunea Mamaia.

Întrecerea a debutat vineri, cu proba de Aquathlon. Toţi participanţii înscrişi la H3RO - Aquathlon punctează în clasamentul pentru Cupa Naţională.

Ziua de sâmbătă a fost rezervată probelor Supersprint, Sprint (individual, ştafetă) şi Olimpic (individual, ştafetă).

Astăzi, au fost programate cursele pe distanţă Half, proba H3RO individual şi ştafetă. Toţi participanţii înscrişi vor puncta în clasamentul naţional pe distanţă Half. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 17.00.

Ediţia din acest an a adus la start nu mai puţin de 1.300 de participanţi, inclusiv 200 de sportivi veniţi din toate colţurile lumii. Dintre cei 200 de străini ce reprezintă 38 de ţări, 78 de sportivi reprezintă Elitele, cel mai înalt nivel de performanţă la nivel global. Competiţia înglobează două Campionate Naţionale, o Cupă a României şi o Cupă Europeană. Anul acesta aduce şi două Campionate Naţionale în cadrul festivalului.

Probele de triatlon pe Distanţa Half reprezintă, totodată, şi ultima etapă din circuitul Federaţiei Române de Triatlon - FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică şi proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events şi Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie. Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competiţiilor majore de triatlon.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii