Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment. Gală la Constanţa Luptătorii de la Urban Legend 4 sunt gata de luptă. Vor sări scântei! (galerie foto)

ro

25 May, 2018 14:08 2970 Marime text
Ediţia a patra a galei Urban Legend, eveniment care se va desfăşura duminică, 27 mai, în Sala Sporturilor din Constanţa, a fost prefaţată astăzi, într-o conferinţă de presă la care au participat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, Nicu Vasiliu, arbitru de MMA, şi luptătorii Cristian Stoica, Silviu Streinu, Ben Schneider şi Iulian Strugariu.
 
Gala va începe la ora 20.00 şi va cuprinde partide explozive pe reguli K-1 şi confruntări de MMA-Strike, în total 19 confruntări.
 
În main-event, la categoria 95 kg, se vor întâlni Silviu Streinu, de la Urban Legend Constanţa, şi Ben Schneider, din Anglia.

Aştept cu nerăbdare partida. Adversarul meu are un palmares interesant, dar sunt pregătit din toate punctele de vedere, a spus Silviu Streinu.

 

Voi întâlni un luptător bun, care evoluează şi acasă, astfel că meciul va fi unul greu. Nu mi-e frică însă. Sunt gata de luptă, a punctat Ben Schneider.  


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii