Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente sportive sunt programate în acest sfârșit de săptămână la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

10 May, 2018 09:07 1785 Marime text
În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.
 
Potrivit IJJ Constanța, astăzi, 10 mai,  jandarmii se vor afla în zona Sălii Sporturilor unde va avea loc partida de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi A.H.C. Dunărea Călăraşi, începând cu ora 17.30.
 
Vineri, 11 mai, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului Tineretului din Cernavodă, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Sport Cernavodă şi F.C. Delta Dobrogea Tulcea, cu începere de la ora 17.00.

Totodată,  în perioada 11-13 mai, oamenii legii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a competiţiei de ciclism Turul Dobrogei.

Sâmbătă, 12 mai, jandarmii vor avea în atenţie partida de fotbal dintre echipele       A.S.S.C.S.Farul Constanţa şi F.C.S.B.2, ce va avea loc pe stadionul Farul din                     mun. Constanţa, începând cu ora 18.00.

În aceeaşi zi, se va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona stadionului „Mihail Naca”, unde începând cu ora 17.00, se va disputa partida de rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanţa şi C.S. Năvodari.

Tot sâmbătă, jandarmii constănţeni vor avea în vedere asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările cultural artistice prilejuite de sărbătorirea Zilei Comunei Lumina şi  Zilei Comunei Chirnogeni, dar şi la acţiunea de protest ce va avea loc pe platoul din faţa Casei de Cultură Medgidia, cu începere de la ora 10.00
 

”Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Sursa foto: IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii