Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:08 02 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi înotători din Cumpăna, cadeți, calificați la etapa finală a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

ro

01 Apr, 2023 16:06 954 Marime text

 
  • Bogdan Talpac și Albert Vrânceanu sunt elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna.
 
Copiii din comuna constănțeană Cumpăna, sportivi, continuă să obțină rezultate deosebite în competițiile naționale în care sunt angrenați. 
 
Cele mai noi performanțe au venit de la natație, acolo unde Bogdan Talpac și Albert Vrânceanu, ambii - elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, în clasa a V-a A (Bogdan) și a V-a B (Albert), au concurat, cu succes, la faza regională a Campionatului Național rezervat cadeților (12-14 ani), întrecere care s-a desfășurat la Bacău.
 
Bogdan Talpac este legitimat la Atena Constanța (clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea) și s-a clasat pe locul întâi la trei probe, 50 m fluture, 100 m bras și 200 m mixt. Albert Vrânceanu, care reprezintă în competiții Clubul Sportiv Bogdan Ciubotariu Constanța, a obținut poziția a patra la 50 m fluture și s-a clasat pe șapte la 100 m liber. Grație acestor rezultate, ambii înotători s-au calificat la etapa finală (națională) a Campionatului.    
 
„Felicitări, dragi ambasadori ai comunei Cumpăna, pentru muncă și perseverență! Felicitări și părinților voștri! Mult succes în competițiile viitoare!“, este mesajul autorităților locale din Cumpăna, Primăria și Consiliul Local asigurând un suport solid mișcării sportive din localitate. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Lupte
Sportivi ai comunei Cumpăna, câștigători la Campionatele Naționale Școlare

 
Handbal
Comuna Cumpăna găzduiește faza pe euroregiune a Campionatului Național de juniori IV

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii