Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:45 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători de la CS Victoria Cumpăna calificaţi la finala Campionatului Naţional de cadeţi (galerie foto)

ro

26 Mar, 2019 00:00 376 Marime text
Sportivii secţiei de lupte din cadrul CS Victoria Cumpăna au participat la turneul de calificare la Campionatul Național de cadeți, care a avut loc la Tg Jiu. În urma clasărilor, cei patru sportivi din Cumpăna s-au calificat la finala întrecerii, care va fi găzduită de Constanța, în perioada 30 mai - 2 iunie.

După multe meciuri aprig disputate, contra unor sportivi de la cluburi de tradiție, cum ar fi Steaua, Dinamo, Rapid, Cluj, CS Universitatea Craiova, luptătorii de la Victoria Cumpăna au obţinut următoarele rezultate: Isabela Marin - locul 1 la categoria 46 kg, Alina Tabert - locul 3 la categoria 65 kg, Larisa Cîrdei - locul 6 la categoria 49 kg şi George Somandru - locul 6 la categoria 51 kg.
„Vreau să felicit toți sportivii pentru ambiția de care au dat dovadă la această competiție, în condițiile în care au concurat cu sportivi mai mari cu doi ani decât ei și cu o experiență de 8-9 ani de lupte. Sportivii din Cumpăna își desfășoară activitatea de numai 1 an și jumătate, dar aceasta nu ne-a împiedicat să ne luptăm de la egal la egal cu oricare dintre competitor“, a declarat antrenorul George Papazu, care a mulțumit conducerii clubului, Primăriei si Consiliului Local Cumpăna și noului sponsor principal al secţiei de lupte, pentru premierea sportivilor fruntași. „Împreună putem construi un viitor frumos pentru tinerii din Cumpăna” a precizat George Papazu.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii