Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni seară, FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu în Liga 1. Ce absenţe sunt în cele două formaţii

ro

19 Aug, 2019 00:00 1833 Marime text
FC Viitorul susţine luni, 19 august, meciul din etapa a şasea a Ligii 1, întâlnind în deplasare Astra Giurgiu. Partida începe la ora 21.00. Echipa de pe litoral e neînvinsă până acum în campionat, având 11 puncte, după trei victorii şi două egaluri, golaveraj 13-6. În ultimele două partide însă, formaţia lui Gică Hagi a ratat victoria la mustaţă, fiind egalată în minutele de final. De cealaltă parte, Astra a acumulat până acum şapte puncte, având două victorii, un egal şi două eşecuri, golaveraj 6-6.
 
În meciul de luni, de la FC Viitorul va lipsi sigur fundaşul stânga Bradley de Nooijer, în refacere după o intervenţie chirurgicală, în vreme ce Astra nu îl va avea în teren pe căpitanul Denis Alibec, accidentat. „În orice situaţie periculoasă de atac a Astrei a existat Alibec. A făcut meciuri extrem de bune. Nu mai vorbesc că a şi marcat goluri, a pasat decisiv. Cred că e cel mai bun atacant din Liga 1 şi jucătorul decisiv al Astrei“, a spus Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.

Tehnicianul echipei constănţene spune că o victorie fără gol primit, cu Astra, ar fi perfectă pentru FC Viitorul. „Vrem să revenim cu victorie de la Giurgiu şi să nu mai primim gol. Ar fi perfect aşa. Am lucrat mult la remedierea greşelilor din ultimele partide. Ştim care sunt minusurile noastre. S-a făcut o analiză foarte clară şi sperăm să nu mai comitem erori“, a arătat Anghel.

Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, meci cu Astra Giurgiu Cătălin Anghel - „Avem nevoie de răbdare și de atacuri poziționale foarte bune“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii