Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La tenis de masă, Elena Zaharia, de la CS Farul Constanţa, a cucerit Cupa României şi la junioare 2, şi la junioare 1 (galerie foto)

ro

30 Jan, 2019 00:00 1838 Marime text
Performanţă importantă pentru campioana constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul, la Cupa României, întrecere care s-a disputat la Buzău. Valoroasa sportivă s-a impus la ambele categorii de vârstă, atât la junioare 2, cât şi la junioare 1. Pe lângă Elena, pe podium au urcat şi alte jucătoare de la Constanţa: la junioare 2 - Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ (bronz); la junioare 1 - Camelia Mitrofan şi Claudia Caragea, ambele de la CS Farul (bronz). Antrenori, Elena Sebe, Anamaria Sebe şi Iulia Caragea; psiholog, Mioara Şincan.
 
La junioare 2, Elena Zaharia a învins-o în finală pe Ioana Sângeorzan, cu 3-0, iar în semifinale a dispus cu acelaşi scor de colega ei Bianca Mei-Roşu. Finala Zaharia - Sângeorzan s-a repetat şi în competiţia junioarelor 1, constănţeanca având câştig de cauză cu 4-0. În penultimul act, Elena a câştigat cu 4-1 partida contra Cameliei Mitrofan.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă şi Tenis de Masă pentru Viitor - Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii