Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii de la ACS Kinder Constanţa, amical cu echipa pregătită de Petre Grigoraş, Oţelul Galaţi

ro

31 Mar, 2021 00:00 3855 Marime text
  • Meciul se joacă la Galaţi, pe stadionul „Oţelul”.
  • Echipa antrenată de Petre Grigoraş ocupă primul loc în seria secundă a Ligii a 3-a.
  • Grupa 2003 de la Kinder a disputat o partidă de verificare şi cu juniorii grupei 2005 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.
 
Juniorii grupei 2003 de la ACS Kinder Constanţa (antrenori, Ion Barbu şi Gică Mina; preparator fizic, Gheorghe Avram) susţin, miercuri, 31 martie, un amical de lux, cu echipa de seniori Oţelul Galaţi, liderul serie a 2-a a Ligii a 3-a.
 
Partida se dispută de la ora 15.00, la Galaţi, pe stadionul „Oţelul”. Cu ocazia acestui meci, va fi şi o revedere între corpurile tehnice ale celor două echipe, Ion Barbu, Gică Mina şi Gheorghe Avram, pe de o parte, Petre Grigoraş, de cealaltă parte, care au lucrat împreună la Farul. Grupa 2003 de la Kinder a disputat o partidă de verificare şi cu juniorii grupei 2005 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” (antrenor, Ionuţ Mihu), care a câştigat cu 2-1. Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu.
 

„Evoluţie mult mai bună”

 
„Juniorii noştri au avut o evoluţie mult mai bună faţă de săptămână trecută, însă rezultatul final le-a fost, din nou, nefavorabil, Academia Hagi învingând cu scorul de 2-1, după 1-0 la pauză. Băieţii noştri au egalat în repriza a doua, prin Stan, şi nu au beneficiat de un penalty care ar fi trebuit acordat în favoarea lor”, se arată pe pagina de Facebook a Kinder Constanţa. Au evoluat pentru ACS Kinder 2003: Nache - Leţu, Rotar, Ciofu, Puiu - Florea - Lenu, Vătămănuţă, Budeanu - Stan, Carp; au mai jucat: Omer (portar), Gannoune, Dumitru, Pătru, Oancea şi Valodi.
 

Kinder 2005 a învins CS Năvodari 2004

 
Şi juniorii echipei 2005 de la Kinder (antrenori, Doru Carali şi Gică Mina; preparator fizic: Gheorghe Avram) a susţinut un meci amical, contra grupei 2004 de la CS Năvodari (antrenor, Adrian Manea). Partida s-a disputat la Năvodari, pe terenul sintetic aflat lângă sala de sport.  Kinder a câştigat, cu scorul de 7-0, golurile fiind marcate de Trifan (2), Lazăr, Căpăţână, Chiriţă, Adam şi Vişinoaia. Echipa de start a Kinder 2005 a fost: C. Mocanu - Pilici, Lazăr, Drăgan, Nistor - Creţu, Chiriţă, Milotin - Câniparu, Oancea, Căpăţână; au mai jucat: Vişinoaia, Trifan, Adam, Pancu şi Savioli.
 

Participă la „Euro Junior Cup 2021”

 
În perioada 9-11 aprilie, ACS Kinder Constanţa va participa, la „Euro Junior Cup 2021”, turneu organizat de Stelele Viitorului Bucureşti. Echipele clubului constănţean vor evolua la categoriile de vârstă 2010 (antrenor, Florin Bumb), 2011 (antrenor, Răzvan Drăgan) şi 2012 (antrenor, Florin Bumb). Meciurile se vor disputa pe terenurile din Cadrul Complexului Sportiv de la Arena Naţională din Bucureşti.
 
„Suntem bucuroși să vă invităm la cea mai importantă și dorită întrecere fotbalistică pentru copii din București în vacanța de Paște, unde vom premia toți participanții, dar și cei mai buni portari, fundași, mijlocași, atacanți, antrenori, împreună cu cele mai bune echipe”, este anunţul postat de organizatori pe pagina oficială de Facebook a competiţiei.
 
Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Răzvan Nache, de la ACS Kinder Constanţa, pregătire cu România Under-16
„Ne-am comportat ca o echipă, am fost o familie”


Giovani Savioli, din Mangalia
Un fost campion la Kung-Fu obţine acum victorii ca fotbalist

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii