Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Kinder Constanța, victorii în deplasare cu FC Player București. Pe locul unu și doi înaintea turneului play-off (GALERIE FOTO)

ro

31 Oct, 2022 10:31 1475 Marime text


Echipele ACS Kinder Constanța - CS CC care evoluează în Campionatul Național rezervat categoriilor de vârstă Under-19 și Under-17 au câștigat meciurile disputate în etapa a 11-a, în deplasare cu FC Player București, și așteaptă optimiste turneul play-off.
 
La U-19 (antrenor - Gheorghe Mina; președinte - George Nache), echipa de pe litoral s-a impus cu 6-3, iar la U-17 (antrenor - Rusu Vlad; președinte – George Nache), scorul a fost 3-1 în favoarea oaspeților.  

După terminarea etapelor din campionat, înaintea începerii turneului play-off, juniorii U-19 de la ACS Kinder Constanța - CS CC se află pe locul întâi, cu punctaj maxim în nouă meciuri (27p, cu opt puncte mai mult față de a doua clasată, Dinamo București) și golaveraj 40-11.

La U-17, formația constănțeană a terminat pe locul doi în sezonul regular (cu 20 de puncte), după șase victorii, două egaluri și o înfrângere în nouă partide, golaveraj 28-15, având șapte puncte mai puțin decât liderul Dinamo București.

Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii