Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Nache, de la ACS Kinder Constanţa, pregătire cu România Under-16 „Ne-am comportat ca o echipă, am fost o familie”

ro

18 Mar, 2021 00:00 4402 Marime text
  • Răzvan Nache este portarul titular al grupelor 2003 şi 2005 de la ACS Kinder Constanţa.
  • Cantonamentul echipei naţionale Under-16 s-a desfăşurat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea al Federaţiei Române de Fotbal.
  • Sâmbătă, ACS Kinder Constanţa susţine noi meciuri de verificare.
 

La Centrul Național de Fotbal de la Buftea al Federaţiei Române de Fotbal s-a desfăşurat o acţiune de selecţie a lotului naţional de fotbal Under-16 al României, alcătuit din jucători născuţi în anul 2005, la care a participat şi portarul Răzvan Georgian Nache, de la ACS Kinder Constanţa.

Acesta este portarul titular al grupelor 2003 şi 2005 de la ACS Kinder şi a subliniat utilitatea acţiunii de la lot. „A fost o acţiune foarte plăcută, organizată bine. Am lucat cu antrenori deosebiţi şi s-au făcut antrenamente bune. A fost o pregătire bună, păcat însă că n-am reuşit să facem un joc măcar, ca să arătăm şi în timpul unei partide ce putem. Sperăm ca la următoarea acţiune a Naţionalei, preconizată în august, să avem mai multe şedinţe de pregătire, dar şi jocuri. M-am simţit bine alături de colegi. Toţi ne-am comportat ca o echipă, am fost o familie. Toţi ne dorim să înceapă şi campionatele, dar, din ce am înţeles, sunt şanse mici”, a declarat tânărul portar.
 

Amicale cu CS Năvodari şi Academia Hagi

Sâmbătă, pentru juniorii de la ACS Kinder Constanţa (preşedinte: George Nache) sunt programate două partide de verificare. De la ora 9.30, la Năvodari, pe terenul sintetic aflat lângă sala de sport, grupa 2005 (antrenori, Doru Carali şi Gică Mina; preparator fizic: Gheorghe Avram) va întâlni grupa 2004 de la CS Năvodari (antrenor: Adrian Manea). De la ora 10.00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu, se dispută un nou meci în juniorii grupei 2003 de la ACS Kinder (antrenori, Ion Barbu şi Gică Mina; preparator fizic: Gheorghe Avram) şi juniorii grupei 2005 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” (antrenor, Ionuţ Mihu). Sâmbăta trecută, în primul duel dintre cele două echipe, Academia Hagi s-a impus cu 4-0 (1-0).

Sursa foto: Facebook (ACS Kinder Constanţa)


Citeşte şi:

„Este un vis împlinit”
Portarul Răzvan Nache, de la ACS Kinder Constanţa, convocat la o selecţie a Naţionalei


Antrenorul Gică Mina, la 48 de ani. În sezonul 2000/2001, a fost desemnat cel mai bun portar din judeţul Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii