Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Under-19 a Kinder Constanța, pas important pentru accederea în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

ro

07 Apr, 2023 00:00 2558 Marime text

 
  • Meciul retur se va disputa pe 26 aprilie, la Constanța.
 
Echipa Under-19 a clubului de fotbal Kinder Constanța (președinte, George Nache) a făcut primul pas către calificarea în finala Cupei României de la această categorie de vârstă, după ce a remizat în deplasare, scor 0-0, cu CS Aerostar Bacău.
 
Meciul retur se va disputa pe 26 aprilie, de la ora 12.00, la Constanța. Echipa de pe litoral (antrenori, Gheorghe Mina și Cristian Șchiopu; preparator fizic, Robert Hodorogea) a început meciul de la Bacău cu: Morariu, Simion, Lazăr, Ciofu, Căpățînă, Caniparu, Ghenea, Țurcan, Manole, Vătămănuţă, Oancea. Au mai jucat: Imbriea, Gordin și Mocanu. Turul celeilalte semifinale, CSM Reșița - Chindia Târgoviște, s-a încheiat cu același scor, 0-0. 
 
În etapa a șaptea din turneul play-off al Campionatului Național Under-17, seria a treia, Kinder Constanța (antrenor, Vlad Rusu; preparator fizic, Robert Hodorogea) a jucat în deplasare cu FC Player București, victoria aparținându-i formației de pe litoral cu 3-2. Golurile învingătorilor le-au aparținut lui Nicolae, Gordin și Libosi. Echipa de start a Kinder: Bardan, Senin, Fisca, Mititelu, Dumitru, Tesila, Simar, Dragnea, Gordin, Draghici, Nicolae. Au mai jucat: Lungu, Turcan, Libosi si Sipos. În clasament, Kinder U-17 ocupă locul doi, cu 32 de puncte, având patru victorii și trei înfrângeri în cele șapte meciuri jucate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Kinder Constanța) 
  
Citește și:
 
Echipa Under-19 de la Kinder Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii