Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:22 03 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorii SSC Farul, alături de copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța (galerie foto)

ro

13 May, 2019 19:29 854 Marime text
Jucătorii Farului, alături de antrenorul Petre Grigoraș și directorul sportiv Tiberiu Curt, au fost luni oaspeții Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța. Alb-albaștrii au acceptat cu plăcere invitația lansată de profesori și de copii de a juca un meci demonstrativ cu echipa de fotbal a Centrului. Jucătorii au fost primiți cu multă căldură și bucurie, iar momentele petrecute pe terenul dinsala de sport au fost întâmpinate cu aplauze de cei prezenți.

Meciul a reprezentat o adevărată bucurie pentru copii, care au reușit să marcheze de mai multe ori în poarta căpitanului Raul Avram, sărbătorind golurile cu zâmbetul pe buze. Poza de grup din finalul întâlnirii a surprins buna dispoziție a micilor fotbaliști, care au fost invitați să asiste la meciul pe care echipa îl va disputa miercuri, de la ora16.00, cu ACS Daco-Getica, în etapa a 35-a a Ligii a 2-a.

“Am venit cu plăcere la această școală, unde sunt copii care au o situație mai grea. Ne-am bucurat să-iîntâlnim, să-i apreciem pentru eforturile pe care le fac, să ne dăm seama că suntniște luptători și sperăm să ne inspire și pe noi pe această cale. Suntem fericiți că le-am adus și lor bucurie și vom repeta pe viitor astfel de întâlniri”, a spus Tiberiu Curt.

“O acțiune foarte importantă pentru ei, dar trebuie să fim la fel și pentru noi,ca echipă. Să vedem niște copii care au probleme și cât de privilegiați suntem că avem sănătate și suntem sportivi de performanță. Ați văzut bucuria în ochiicopiilor! Am fost învinși în urma unei evoluții superbe a copiilor și dezastruoasă anoastră, dar sper ca miercuri să ne revanșăm. Sperăm să fie cât mai des astfel demomente, care-i ajută mult pentru moral”, a adăugat antrenorul Petre Grigoraș.

“A fost un moment emoționant, pentru că am văzut bucuria copiilor și entuziasmul cucare joacă fotbal. Ne-am bucurat și noi să fim alături de ei”, a completat portarul Raul Avram.

Sursă foto: Facebook/ FC Farul Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii