Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Ivan, noul antrenor al CSU Neptun Constanţa (galerie foto)

ro

23 Aug, 2019 00:00 3129 Marime text
Configuraţia staff-ului tehnic al formaţiei feminine de handbal CSU Neptun Constanţa a suferit modificări pentru ediţia 2019/2020 a Diviziei A. Ionuţ Puşcaşu nu mai activează la echipă, noul tehnician fiind Ion Ivan, fost antrenor al reprezentativei de junioare a României.
 
Ion Ivan va colabora cu Lăcrămioara Ilie, cea care a lucrat şi cu Ionuţ Puşcaşu. „Cu un nucleu de bază al jucătoarelor din sezonul trecut menţinut, CSU Neptun se întăreşte ca lot cu jucătoare noi şi va miza pe un antrenor nou: Ion Ivan, fost antrenor al naţionalei feminine de juniori a României“, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun. CSU Neptun va juca în seria B a campionatului, alături de ACS Şc. 181 SSP Bucureşti, CSU Ştiinţa Bucureşti, CSM Bucureşti DivA, ACS Sparta UNEFS Bucureşti, HC Dinamo Bitcoin Bucureşti şi CS Danubius Călăraşi. Formaţia de pe litoral va debuta în campionat pe 7 septembrie, în deplasare cu CSM Bucureşti DivA, iar în partida următoare va întâlni pe teren propriu ACS Spartac UNEFS Bucureşti.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 23 Aug, 2019 13:37 Nu stiu cat de mult se intareste echipa, tinand cont ca una din cele mai bune jucatoare din sezonul trecut (Gabi Moldoveanu) a plecat la Slobozia, dar sa vedem, sa avem incredere si poate, in sfarsit, vom reveni in LN.