Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbalistele de la CSU Neptun Constanța, surpriză pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian“ (GALERIE FOTO)

ro

09 Jun, 2022 00:00 1578 Marime text
 

 
  • În sezonul trecut al Diviziei A (eșalonul secund al handbalului românesc), CSU Neptun Constanța, avându-i ca antrenori pe Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, s-a clasat pe locul patru în seria A, cu 46 de puncte.
 
Oaspeți speciali la o oră de educație fizică și sport a Școlii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian“ din Constanța - o delegație a echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanța (componentă a Diviziei A), formată din opt sportive, însoțite de unul dintre antrenori, Lăcrămioara Ilie.
 
Fetele au discutat amical cu elevii, împărtășindu-le din experiența lor handbalistică, și s-au fotografiat cu ei, iar din program nu a lipsit tradiționalul meci. „CSU Neptun Constanța le-a făcut o surpriză elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 28 Dan Barbilian și a dat buzna peste ora lor de sport. Fetele noastre au fost prezente la ora de sport unde li s-au alăturat copiilor într-un meci amical. Golurile n-au lipsit de pe tabelă, iar elevii le-au pus la test pe fetele noastre la modul foarte serios. CSU Neptun Constanța va fi alături de copii în școli în perioada următoare, pentru a-i motiva să facă mișcare și să urmeze o viață sănătoasă prin sport“, este mesajul clubului constănțean.
 
În sezonul trecut al Diviziei A (eșalonul secund al handbalului românesc), CSU Neptun Constanța, avându-i ca antrenori pe Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, s-a clasat pe locul patru în seria A, cu 46 de puncte, după 14 victorii, patru egaluri și patru înfrângeri în 22 de partide disputate, golaveraj 647-564. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citește și:
 
Handbalistele de la CSU Neptun Constanța, victorie în deplasare cu HCF Piatra Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii