Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condusă la patru goluri în minutul 54, CSU Neptun Constanța a reușit în final să câștige. Golul victoriei, în minutul 59! (GALERIE FOTO)

ro

11 Mar, 2022 00:00 1636 Marime text

 

 
  • În clasament, CSU Neptun se află pe locul patru, cu 26 de puncte în 13 meciuri, având opt victorii, două egaluri și trei înfrângeri.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a susținut partida restantă din etapa a 14-a a Diviziei A, seria A, întâlnind în deplasare ACS Șc. 181 SSP București, penultima clasată. 
 
Confruntarea s-a încheiat cu victoria oaspetelor, echipa de pe litoral impunându-se la limită, scor 26-25, după 14-14 la pauză. Cu șase minute înainte de final, CSU Neptun era condusă la patru goluri, însă jucătoarele de la malul mării s-au mobilizat și au întors soarta partidei. „Gazdele conduceau cu 25-21 în minutul 54, însă fetele antrenate de Ion Ivan au închis poarta și au revenit treptat în joc pe final, cu goluri marcate de Mihaela Stănciulescu, Mara Gheorghe, Gabriela Moldoveanu și Bianca Căldare, care a înscris în minutul 59 golul victoriei. A fost al doilea meci în care echipa noastră nu s-a putut baza pe Andreea Pintilie, accidentată la genunchi în meciul din Cupa României cu HC Zalău“, este mesajul CSU Neptun.
 
Pentru echipa de pe litoral au marcat în acest meci Mihaela Stănciulescu - 7 goluri, Gabriela Moldoveanu - 6, Mara Gheorghe - 5, Ariana Cercel - 4, Bianca Căldare - 3, Ștefania Surducan - 1.
 
În clasament, CSU Neptun se află pe locul patru, cu 26 de puncte în 13 meciuri, având opt victorii, două egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 369-332. Duminică, 13 martie, formația constănțeană susține meciul din etapa a 16-a, tot în deplasare, cu ACS Spartac București, care e ultima în clasament, pierzând toate cele 13 partide jucate până acum. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 
Citește și:
 
CSU Neptun a condus la pauză, dar a pierdut meciul de la Constanța cu CSM Corona Brașov (GALERIE FOTO)
 
Handbal
CSU Neptun Constanța, înfrângere cu HC Zalău în Cupa României (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii