Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Crăciun, Sorina Târcă şi Daria Bucur au prefaţat Trofeul Carpaţi Mâine începe turneul internaţional de handbal de la Constanţa

ro

22 Jun, 2017 10:19 4109 Marime text
Prima ediţie a Trofeului Carpaţi la handbal feminin rezervat categoriei tineret se va desfăşura în acest weekend la Constanţa, în Sala Sporturilor. Participă echipele României, Rusiei, Franţei şi Olandei. 

Selecţionerul echipei tricolore este constănţeanul Ion Crăciun, iar în lot se află şi o jucătoare de la Constanţa, dar care joacă acum la Corona Braşov, Daria Bucur.

„La acest turneu vrem să vedem la ce nivel ne aflăm în perspectiva Campionatului European. Participă echipe puternice, astfel că această întrecere este exact ce ne trebuia în momentul de faţă al pregătirii. Ar fi extraordinar să avem cât mai mulţi spectatori la meciuri, care să vadă viitorul handbalului românesc. Avem câteva jucătoare care promit foarte mult“, a declarat Ion Crăciun.

„Turneul este un test util pentru noi. Vrem să vedem la ce nivel suntem şi ce mai avem de lucrat. E o etapă în pregătirea noastră pentru Campionatul European, dar vrem să jucăm cât mai bine şi să şi câştigăm trofeul“, a spus căpitanul echipei României, Sorina Târcă.

„Vrem să facem o figură frumoasă pe parcursul turneului. România s-a înfruntat de multe ori cu Rusia până acum. Eu am crescut în Sala Sporturilor, iar prezenţa la Constanţa pentru acest trofeu mă face nostalgică şi îmi induce o stare bună“, a precizat şi Daria Bucur.   

Programul turneului:

Vineri, 23 iunie: Rusia - Franța, ora 17.00 și România - Olanda, ora 19.00
Sâmbătă, 24 iunie: Rusia - Olanda, ora 17.00 si România - Franța, ora 19.00
Duminică, 25 iunie: Olanda - Franța, ora 11.00 și România - Rusia, ora 13.00

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii