Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:52 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, sigură că tinerii știu deja ce vor să voteze la referendum pentru familie

ro

29 Sep, 2018 14:54 1011 Marime text
Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, este sigură că tinerii știu deja ce vor să voteze la referendum pentru familie, programat pe 6 și 7 octombrie 2018, informează Observator TV.

Ministrul  consideră că tinerii vor vota ”DA”, pentru că ei ”cred în instituţia căsătoriei”, iar ”dincolo de statistici, partide, biserică, asociaţii sau coaliţii, tinerii aleg firescul familiei, aşa cum o ştiu de acasă, cu mamă şi tată”.
 

Numărul tinerilor care îşi întemeiază o familie creşte de la an la an. În 2014, au fost oficiate 118.075 căsătorii. Cifra a crescut în fiecare an. Ultimele date ale Institutului Naţional de Statistică arată că în 2017 s-au înregistrat 142.613 căsătorii, cu 9.430 mai multe decât în 2016. Procentul celor care au spus <<DA>> a fost mai mare în mediul urban, conform aceluiaşi institut. Cele mai multe căsătorii (15,8%) s-au încheiat între bărbaţii şi femeile din grupa de vârstă 25-29 ani, a scris sâmbătă, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.


Ministrul consideră că la referendum tinerii vor vota ”DA”.

Tinerii cred în instituţia căsătorie şi sunt sigură că referendumul din 6 şi 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota <<DA>>! Dincolo de statistici, partide, biserică, asociaţii sau coaliţii, tinerii aleg firescul familiei, aşa cum o ştiu de acasă, cu mamă şi tată. Privesc spre părinţii lor şi vor urma acelaşi curs al vieţii, devenind părinţi la rândul lor, a mai scris ministrul.Sursa foto: Facebook (Ioana Bran) 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii