Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Federația Tinerilor din Constanța o susţine pe Ioana Bran, ca ministrul al tineretului și sportului

ro

22 Apr, 2018 08:04 1618 Marime text
Ca urmare a unor informații vehiculate în mass-media de specialitate cu privire la schimbarea intempestivă a ministrului tineretului și sportului, Federația Tinerilor din Constanța consideră că în aceste circumstanțe și în actualul context socio-politic, ministrul Ioana Bran trebuie să-și continue mandatul.
            Doamna Ioana Bran a fost numită recent în funcția de ministru și acest lucru implică o activitate susținută de informare cu privire la problemele din domeniu. Federația Tinerilor din Constanța a avut mai multe întâlniri cu doamna ministru și a făcut cunoscute problemele pe care trebuie să le rezolve.
            “Federația Tinerilor din Constanța a avut până în acest moment o colaborare bună cu doamna ministru, colaborare care s-a bazat pe respectul față de lege și față de interesul public. O eventuală schimbare a acesteia cu o altă persoană, sportiv recunoscut la nivel internațional, nu va reprezenta decât o vătămare a intereselor tinerilor și o întârziere/blocare a proiectelor deja începute. Nu ar trebui schimbat ministrul dintr-un moft.” a declarat președintele Federației Tinerilor din Constanța, Alexandru Bajdechi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii