Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:22 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa, scrisoare deschisă către ministrul Tineretului şi Sportului în problema stadionului „Farul“

ro

23 Jul, 2018 14:05 3444 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa precizează într-un comunicat că a trimis o scrisoare deschisă ministrului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, în problema stadionului „Farul“ din Constanţa.

În scrisoare se arată că SSC Farul se confruntă cu dificultăţi în a juca pe respectiva arena în Liga a 2-a, iar ministrului Ioana Bran i se solicită să intervină în acest sens la autorităţile locale din Constanţa.

Iată în continuare textul documentului, aşa cum l-am primit de la SSC Farul:

SCRISOARE DESCHISĂ

DOAMNEI MINISTRU A TINERETULUI ȘI SPORTULUI, IOANA BRAN,
 
Constanța, 23 iulie 2018,
 
Care mai este rolul guvernanților în ziua de azi?  Oare de ce a ajuns la cote minime încrederea cetățenilor în politicieni?
 
Pentru că ne lovim zilnic de ziduri surde și nepăsătoare la nevoile noastre.
 
Dacă al doilea oraș al României, Constanța, nu poate avea un stadion de bun simt, dacă echipei noastre de fotbal, calificată în Liga a II a, i s-a luat dreptul de a folosi acest stadion, lăsat în paragină, atunci încotro să ne îndreptăm?
 


Vorbim despre sănătatea noastră și a copiiilor, despre problemele ce au apărut în această epocă a tehnologizării și ne plângem că nu se mai face sport. Copiii au nevoie de modele, de eroi pe care să-i urmeze. Sportul este o nevoie, nu un lux!
 
La Constanța, din interese politice, s-a ajuns la o luptă de neimaginat!  Disperarea de a aduna voturi nu are limite, iar politicienii sunt dispuși la orice compromisuri. Primăria Constanța dorește să ne desființeze cu orice preț pentru a-și înființa o altă echipă, supusă electoral, și căreia să-i atașeze eticheta candidatului la înaltul scaun. 
 
Doamna Ministru Ioana Bran, banii alocați de către autorități pentru a ajuta sportul SUNT BANII NOȘTRI, AI CETĂȚENILOR! Plătim taxe să fim protejați și susținuți, nu să fim huliți și prigoniți. Constanța are o echipă de fotbal, Farul Constanța, care a promovat în liga a II a și nu are unde juca! Ne-a fost reziliat contractul, încă valabil, chiar înainte de începerea campionatului. Să nu ne punem întrebarea de ce? Nu sunt intenții ascunse aici?

Vă cerem doamna ministru să interveniți în această situație și să oferiți constănțenilor șansa de a se bucura cu adevărat de fotbal. Vă cerem să le solicitați autorităților locale din Constanța să respecte contractul aflat în vigoare. Vă cerem să susțineți sportul românesc în fața intereselor de partid și personale ale unora.  
 
Am obosit să ne luptăm cu cei ce au rolul de a ne susține. Lupta noastră trebuie să fie cea sportivă, pe gazon, pentru fanii și suporterii noștri.
 
În calitate de Ministru al Tineretului și Sportului suntem convinși că puteți interveni în această situație și așteptăm răspunsul dumneavoastră.
 
SSC FARUL CONSTANȚA


Am solicitat un punct de vedere Primăriei Constanţa, iar, când îl vom primi, îl vom publica.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii