Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intariri pe ultima suta de metri la Farul

ro

24 Feb, 2010 04:02 1089 Marime text
farul.jpg#Tehnicianul „marinarilor", Ştefan Stoica, a stabilit şi lotul cu care va aborda startul returului de campionat

Cu cinci zile înainte de startul returului, FC Farul este pregătită să reintre în lupta pentru promovarea în primul eşalon fotbalistic. Constănţenii vor susţine, duminică, primul meci oficial în faţa propriilor suporteri împotriva formaţiei Dunărea Giurgiu.

Antrenorul Ştefan Stoica a decis să nu renunţe la niciun jucător din efectivul lărgit, urmând ca cei care nu vor intra în lotul de 18 să evolueze pentru echipa secundă, care activează în Liga a III-a. Vestea bună este că atât golgheterul constănţenilor, Chico Fernandes, cât şi fundaşul Emil Ninu sunt aproape recuperaţi după accidentările suferite în ultimele jocuri de pregătire şi vor fi apţi pentru primul meci al returului de campionat, programat duminică pe teren propriu. „Iniţial, am vrut să renunţ la câţiva jucători, dar ne-am dat seama că avem nevoie de ei la echipa secundă. Dorim să o întărim ca să rămână în Liga a III-a", a declarat Ştefan Stoica. Astfel, fotbaliştii pe care tehnicianul Farului se va baza pentru startul returului sunt: Vlas, Sardescu, Vlad Neagu, Abdurarazak Mansur, Bogdan Andone, Diogo Da Silva, Călin, Chico Fernandes, Vasilică Cristocea, Radu Doicaru, Marius Ene, Kehinde Fatai, Valerian Gârlă, Dan Ignat, Henry, Ionuţ Larie, Cosmin Matei, Alexandru Măţel, Gaston Mendy, Emil Ninu, Vasile Păcuraru, Florin Pătraşcu, Cristian Pantelie, Dan Prodan, Ben Teekloh, Tudorache, Soare şi Alexandru Iovănescu. De asemenea, din lotul lărgit ar putea face parte încă trei jucători noi. Astfel, începând de luni, fostul portar de la FC Timişoara şi de la Oţelul Galaţi, Daniel Tudorel Stanciu, se antrenează cu echipa de pe litoral, iar ieri au sosit la Constanţa încă doi jucători din Serbia, Marko Randjelovic şi Milan Jovanovic, ambii de la formaţia Rad Belgrad. Portarul în vârstă de 29 de ani a revenit la antrenamente după ce, în urmă cu aproape un an, a suferit o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate. În ceea ce-i priveşte pe cei doi sârbi, Marko Randjelovic este născut pe 16 august 1984, este jucător de picior drept şi evoluează pe postul de fundaş central, iar Milan Jovanovic este născut pe 21 iulie 1983 şi este atacant. Urmează ca în zilele următoare „Mourinho" să se hotărască dacă îi va păstra sau nu în lotul pentru retur.

Preţurile biletelor la meciul cu Dunărea

Meciul dintre FC Farul şi Dunărea Giurgiu este programat să se dispute duminică, de la ora 11.00, biletele pentru această partidă urmând să se pună în vânzare cu două ore înainte de ora de start a întâlnirii. Preţul acestora variază de la 5 lei la peluze şi tribuna a II-a, la 10 lei la tribuna I. La peluza a II-a, sector 49, accesul elevilor şi studenţilor se va face gratuit cu prezentarea la intrare a legitimaţiei sau carnetului de elev/student vizat pe anul în curs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii