Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfrângere la Ovidiu cu o nou promovată Gică Hagi caută soluţii pentru a elimina momentele neinspirate din ofensiva FC Viitorul (galerie foto)

ro

24 Jul, 2018 00:00 1255 Marime text
Campioană a României în sezonul 2016/2017, FC Viitorul a debutat cu o înfrângere pe teren propriu, pierzând cu 0-1 la Ovidiu partida cu Dunărea Călăraşi!
 
Gică Hagi, managerul tehnic al formaţiei constănţene, a remarcat că FC Viitorul a întâmpinat probleme în atac, nereuşind să marcheze în cele două partide susţinute una după alta în propriul fief, în Europa League şi în campionat. Contra Dunării Călăraşi, gazdele nu au reuşit să fructifice ocaziile avute, ratând inclusiv un penalty, prin Ianis Hagi. „E greu să vorbeşti la înfrângere, nu ne aşteptam să ne învingă Dunărea Călăraşi. Avem două meciuri la rând acasă în care am dominat de la cap la coadă, dar, din păcate, în ultimii 30 de metri nu suntem lucizi, concreţi. Trebuie să strângem rândurile, să ne gândim, să-i facem pe atacanţi să marcheze. Să capete încredere, să fie şi ei mai norocoşi şi să vină şi golurile. Acesta-i fotbalul, mai sunt şi momente nefericite. Trebuie să schimbăm ceva, ca să marcăm. Degeaba tot ataci, dacă nu şi înscrii. Aştept mai mulţi de la atacanţi şi de la mijlocaşii ofensivi. Sunt puţin dezamăgit că nu am marcat. E un lucru rar pentru noi să nu înscriem. Înainte nu se întâmpla aşa. Nu cred că s-a schimbat atitudinea adversarelor faţă de noi, e doar un moment mai neinspirat al nostru la finalizare. Culmea că e compartimentul de care am avut eu grijă în pregătire şi nu funcţionează. Trebuie să fim încrezători în continuare, să muncim şi să schimbăm lucrurile. Ce a fost în trecut a fost, acum trebuie să ne recâştigăm respectul. În fotbal, ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi“, a spus Gică Hagi.
 
În etapa viitoare, FC Viitorul va juca în deplasare contra Concordiei Chiajna, sâmbătă, 28 iulie, de la ora 18.00.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Alexi Pitu şi Radu Boboc, alţi doi debutanţi în Liga 1 cu FC Viitorul. Alexi are puţin peste 16 ani!

Nou promovata Dunărea Călărași a învins FC Viitorul la Ovidiu! Gică Hagi - „Nu a fost ziua noastră”

UPDATE Meciul FC Viitorul - Dunărea Călărași, întrerupt din pricina nocturnei, care s-a stins! Victoria le-a revenit oaspeților! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii