Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haos în Melbourne. Suporterii tenismanului Djokovic au cerut eliberarea sârbului (VIDEO)

ro

10 Jan, 2022 14:34 2304 Marime text
  • Peste 100 de persoane s-au adunat la ieşirea din parcare, unele scandând, altele dansând în mijlocul străzii
 



Centrul oraşului australian Melbourne a fost scena unor scene de haos luni noaptea, când fanii tenismanului sârb Novak Djokovic au înconjurat o maşină în care credeau că se află liderul mondial şi au început să scandeze ''Eliberaţi-l pe Novak! Eliberaţi-l pe Novak'' (Free Novak), transmite Reuters, citat de Agerpres.
 
 


Poliţia s-a chinuit să îi ţină departe pe fanii entuziaşti ai jucătorului, unii dintre ei purtând steaguri ale Serbiei, dar aceştia au blocat maşina care încerca să plece de la birourile avocaţilor lui Djokovic.
 
 



Liderul ATP a fost la biroul firmei de avocatură înainte de a se prezenta în faţa unui tribunal federal, pentru audiere, obţinând câştig de cauză în contestarea anulării vizei sale de Australia, judecătorul hotărând eliberarea sa din hotelul în care era reţinut.






Unii dintre suporterii tenismanului sârb au bătut în geamurile fumurii ale maşinii, prin care nu au putut observa dacă Djokovic se afla sau nu înăuntru, iar un bărbat chiar a sărit pe automobil, poliţiştii făcând uz de spray lacrimogen.





Peste 100 de persoane s-au adunat la ieşirea din parcare, unele scandând, altele dansând în mijlocul străzii.
 



Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a câştigat, luni, apelul depus împotriva anulării vizei sale de Australia, cu o săptămână înaintea debutului primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, transmite DPA.





Judecătorul Anthony Kelly a respins anularea vizei şi a ordonat Guvernului australian să achite costurile legale şi să-l elibereze pe Djokovic din detenţie în termen de o jumătate de oră.
 
 
Primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.



















Sursa foto: Facebook/EuroNews

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii