Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CSM Constanța, amical de lux, sâmbătă, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“

ro

21 Jan, 2023 00:00 1965 Marime text
 

 
  • CSM Constanța a încheiat anul 2022 pe locul doi în Liga Națională de handbal.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța (antrenori, George Buricea și Ionuț Pușcașu) a reluat pregătirea, în noul an, și pregătește primele meciuri amicale înaintea reluării Ligii Naționale.
 
Aflată pe locul doi în campionat, formația de pe litoral dispută, sâmbătă, 21 ianuarie, prima partidă de verificare a anului, întâlnind CSA Steaua București, a cincea clasată în campionat. „Băieții noștri au reluat antrenamentele. CSM Constanța a avut un tur de campionat solid, unul în care s-a poziționat pe locul 2 în Liga Zimbrilor, după 15 meciuri, din care băieții au obținut 11 victorii. Cu jucători prezenți la lotul național în această pauză de iarnă, acum reveniți la echipă, CSM Constanța se află în perioada de reacomodare la efort și pregătire tactică a următoarelor meciuri. O serie de jucători importanți revin în angrenajul echipei (Andrei Alexandru, Ionuț Nistor) după accidentări. Sâmbătă, la Sala Sporturilor, show-ul începe devreme, cu un amical de lux oferit de handbaliștii lui George Buricea, care pregătesc revenirea în arenă pentru meciurile oficiale. De la ora 15.30, CSM Constanța și Steaua București vor fi față în față în Sala Sporturilor din Constanța“, este mesajul CSM Constanța.
 
În weekend, alte echipe și sportivi de la CSM Constanța sunt angrenați în partide sau participă la concursuri. 
 
Baschet
 
Baschetbaliștii au meci acasă, în etapa a 16-a a Ligii Naționale. După ce au cedat miercuri, 18 ianuarie, la CSO Voluntari, CSM Constanța primește vizita celor de la SCM OHMA Timișoara, sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
După ce au obținut cea de-a șaptea victorie la rând în Liga Națională, fetele antrenate de Tatiana Gallova merg în Ardeal să-și consolideze prezența între primele trei echipe ale campionatului. Meciul Sirius Târgu Mureș - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 21 Ianuarie, de la ora 18.00.
 
Baschet ONSS
 
Patru unități de învățământ din județul Constanța vor lupta pentru un trofeu în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2023, în Sala Sporturilor din Constanța. Sâmbătă, 21 Ianuarie, Școala Gimazială nr. 7 „Remus Opreanu“ va întâlni Liceul Teoretic „Decebal“, în disputa pentru locurile 3-4, de la ora 12.20, în timp ce trofeul de campioană a Constanței va fi disputat de Liceul Teoretic „Traian“ și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța, de la ora 13.30.

Baschet juniori
 
Juniorii și junioarele U-16 de la CSM Constanța continuă în weekend turneele de sală. Fetele vor susține două meciuri cu CSȘ Sfântu Gheorghe, în Grupa A1, în timp ce băieții vor juca tot în deplasare două partide cu BC Lions Craiova, în Grupa a 6-a.
 
Juniorii U-19 de la CSM Constanța vor găzdui Turneul 5 al Campionatului Național. Băieții antrenați de Vladimir Mihai și George Mircioi vor întâlni CSS Viitorul Cluj (sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00) și LPS Târgu Mureș (luni, 23 ianuarie, de la ora 9.00) în Sala Sporturilor din Constanța.
 
Juniorii U-13 vor fi și ei gazdele Turneului 2 din Campionatul Național. La Sala „Tomis“ din strada Flămânda, CSM Constanța a întâlnit vineri CS Medgidia și ACS Cormoran, urmând ca sâmbătă, 21 ianuarie, să se dueleze cu Axiopolis Cernavodă (de la ora 9.00).
 
Volei
 
Voleibalistele CSM Constanța susțin, în capitală, primul meci din noul an în Divizia A2. Echipa antrenată de Radu Began este liderul Seriei Est și vrea să-și apere poziția cu o nouă victorie. CTF Mihai 1 București - CSM Constanța se joacă sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 13.00.
 
La masculin, în Divizia A1, lupta la fileu se anunță spectaculoasă în duelul Unirea Dej - CSM Constanța, care va opune două echipe cu linii de clasament aproape indentice, ambele în căutarea celei de-a șasea victorii în acest sezon. Meciul este sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 18.00.
 
Atletism
 
Încep primele competiții la atletism din acest an. În perioada 21-22 ianuarie, se va desfășura prima etapă a Campionatului Național de atletism de Sală, categoria seniori, tineret și juniori 1. CSM Constanța va avea sportivi angrenați în competiție, precum Alexandru Toader, la 60 m și 60 m garduri, Andrei Sterea, la 400 m și 800 m, Marian Petre, la triplusalt, David Ciolpan, la lungime, Cristian Radu, la triplusalt și lungime, și Dragoș Silvestru, la 60 m și 60 m garduri, sportivi pregătiți de antrenorul Alin Larion. Tot pentru CSM Constanța vor concura și Ioana Colibășanu (antrenor, Elena Colibășanu), la triplusalt și lungime, și Ioana Manoliu (antrenor, Carmen Botea), în aceleași probe.
 
„Succes tuturor sportivilor și echipelor! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Handbal
CSM Constanța încheie anul pe locul doi în campionat. A învins și Steaua (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii