Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundaşul Bogdan Ţâru speră ca FC Viitorul să aibă un parcurs cât mai lung în Europa League

ro

01 Jun, 2018 00:00 1871 Marime text
Al doilea căpitan al FC Viitorul, stoperul Bogdan Ţâru, crede că fosta campioană a României a făcut o figură frumoasă şi în sezonul recent încheiat în Ligii 1, în care s-a clasat pe locul patru, deşi a evoluat cu o echipă extrem de tânără.
 
„A fost un sezon reuşit, după ce am acces în turneul play-off pentru al treilea an la rând. Ne-am luptat mult, deoarece la începutul sezonului nu am avut rezultate aşa bune. A trebuit să tragem tare pe final. Încă de la începutul lui 2018, am reuşit mai multe jocuri bune, ceea ce ne-a dat încredere înaintea turneului play-off, care cred că per total a fost unul reuşit. Sistemul nostru de apărare începe de la nouar, astfel că toată echipa a făcut un joc defensiv bun. Se cunoaşte experienţa pe care o dobândesc de la meci la meci tinerii noştri. Cred că am făcut o figură foarte frumoasă, aceasta şi în condiţiile în care am jucat cu o echipă cu media de vârstă de 21 de ani şi şapte luni, iar în play-off am întâlnit echipe experimentate. Sperăm la un parcurs european cât mai lung. Meciurile din ediţia trecută, când am fost la un pas de a intra în faza play-off a Ligii Campionilor, ne-au călit“, a declarat Ţâru. În sezonul 2018/2019, FC Viitorul va evolua în Europa League, întrecere pe care o va începe din turul întâi preliminar.
 
Campion în 2017 cu FC Viitorul, Bogdan Ţâru este, la doar 24 de ani, unul dintre cei mai vechi şi totodată cei mai experimentaţi jucători din lotul formaţiei constănţene. A evoluat deja în 120 de partide în Liga 1, dintre care 106 în tricoul negru-albastru, oferind mereu siguranţă în defensivă. A fost component al tuturor loturilor naţionale de juniori, iar la prima reprezentativă a fost convocat de două ori.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul a împrumutat trei jucători la o echipă din Liga a 2-a​

Liga Profesionistă de Fotbal l-a declarat pe Ianis Hagi cel mai bun fotbalist din turneul play-off al Ligii 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii