Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliștii juniori de la Victoria Cumpăna, invitați la sediul Primăriei Câmpina de primarul Alin Ioan Moldoveanu, campion la karate (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2023 16:23 1217 Marime text
 
Echipa de fotbal juniori a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, alături de antrenorul Cristian Mustacă, se află în această perioadă, până pe 4 august 2023, într-un stagiu de pregătire în orașul Câmpina.
 
Cei 25 de copii născuți în anii 2006 și 2007 au susținut în acest cantonament antrenamente și mai multe meciuri amicale, cu echipe de tradiție ale fotbalului românesc, precum Dinamo București, FC Brașov și Petrolul Ploiești.
 
Astăzi, 2 august 2023, delegația comunei Cumpăna a fost invitată la sediul Primăriei Câmpina de primarul Alin Ioan Moldoveanu, maestru emerit al sportului, fost sportiv de performanță, campion european şi mondial la karate.

 Mulțumim și pe această cale domnului primar pentru condițiile excelente oferite sportivilor cumpăneni, cât și părinților pentru sprijinul permanent.
 
La finalul sezonului trecut, echipa comunei Cumpana s-a clasat pe locul al doilea în Campionatul Județean de fotbal, după echipa orașului Năvodari.
 
Acest cantonament este un bun prilej de pregătire și așteptăm cu toții rezultate cel puțin la fel de bune ca în sezonul trecut. Dorim mult succes sportivilor noștri!, este mesajul CS Victoria Cumpăna.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și
:
 
Primăria și Consiliul Local Cumpăna, premiere pentru sportivi ai secției de lupte de la CS Victoria Cumpăna (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii