Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, premiere pentru sportivi ai secției de lupte de la CS Victoria Cumpăna (GALERIE FOTO)

ro

18 Jul, 2023 13:53 1320 Marime text
 
Sportivii secției de lupte a CS Victoria Cumpăna au fost răsplătiți pentru medaliile și trofeele obținute în ultima perioadă.
 
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna au premiat sportivii secției de lupte din cadrul CS Victoria Cumpăna, pentru rezultatele excelente obținute în perioada 21-24 iunie, la Campionatul Național Individual de Lupte pe Plajă și Aptitudini Specifice.
 
Sportivii Maria Moraru, Adelina Bulgaru, Alexandru Panainte, Alessia Nechiforoae, Sofia Catană, Alexia Gavrilă, Luiza Toroancă, Lorelay Jinga, Rebeca Cîrjaliu, Cătălina Istrate, Teodora Moraru, Bianca Migai și Ailin Ali, împreună cu antrenorul Vasile Vicol, au fost recompensați de administrația publică locală pentru rezultatele de excepție obținute în cadrul competiției desfășurată la Costinești.
 

Felicitări tuturor și mult succes în competițiile viitoare!, este mesajul CS Victoria Cumpăna.

 
Sursa foto: Facebook (CS Victoria Cumpăna)
 
Citește și:

 
CS Victoria Cumpăna, rezultate deosebite la Campionatul Național de Lupte pe Plajă și Aptiduni Specifice, de la Costinești (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii