Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliştii grupei 2004 de la Şcoala Farul 2010, acţiune caritabilă la Băltăgeşti

ro

10 Apr, 2015 00:00 3580 Marime text
Jucătorii de la grupa 2004 a Şcolii de Fotbal Farul 2010 îi ajută de Paşti pe copiii de la Băltăgeşti

Micii fotbalişti ai grupei 2004 de la ACS Şcoala de Fotbal Farul 2010 participă, astăzi, la o acţiune caritabilă de Paşti în satul Băltăgeşti (comuna Crucea), din judeţul Constanţa.

Gestul creştinesc le aparţine copiilor, îndrumaţi de antrenorul Florin Bumb, fiind dat astfel curs îndemnului unui părinte al unui fotbalist de la grupă, care a văzut că la Băltăgeşti sunt mai mulţi copii nevoiaşi, cu situaţie familială dificilă. „Am strâns hăinuţe, dulciuri şi alimente. În plus, un jucător şi-a donat tableta, iar altul - telefonul mobil.

Mergem la Şcoala din Băltăgeşti, unde am înţeles că sunt aproximativ 25 de copii din clasele I-IV. Este o acţiune de suflet, la care mă bucur că micii noştri fotbalişti au aderat imediat, din toată inima“, a declarat Florin Bumb. Grupa de fotbalişti va pleca de la Constanţa spre Băltăgeşti astăzi, în jurul orei 9.00. Profitând de faptul că, în zonă, se află Mănăstirea Sf. Cruce şi Izvorul Tămăduirii, copiii vor şi vizita aceste locuri, după încheierea acţiunii caritabile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii