Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci decisiv pentru accederea în play-off Gică Hagi - „Suntem încrezători în puterea şi în jocul nostru“

ro

23 Feb, 2018 14:55 900 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, susţine sâmbătă, 24 februarie, jocul din etapa a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat, întâlnind în deplasare, de la ora 19.45, Poli Iaşi.  

Ambele echipe sunt în luptă pentru a se califica în play-off, iar FC Viitorul are nevoie de un egal pentru a atinge acest obiectiv.

Formaţia de pe litoral se poate califica chiar şi dacă va pierde în Copou, însă, în acest caz, trebuie ca Dinamo să nu câştige meciul cu Astra din deplasare.

E un meci de a intra sau nu în play-off. O partidă importantă, în deplasare, contra unei echipe care e în formă. A câştigat toate meciurile din acest an. Dar şi noi suntem în formă. Echipa a arătat mai bine de la meci la meci. Avem două victorii în spate şi suntem încrezători în puterea şi în jocul nostru. Va fi un meci deschis, frumos. Ştim că trebuie să luptăm şi să fim mai buni ca adversarii. Pentru noi ar fi o performanţă să fim în play-off în al treilea an consecutiv. Ne dorim aceasta şi am arătat că suntem buni. Echipa e tânără, dar avem exigenţe. Am muncit până acum şi e la mâna noastră să ne calificăm. Ne dorim. Vom vedea cum vor fi vremea şi terenul la Iaşi la ora meciului. Fotbalul trebuie să-l joci însă în orice condiţii. Nu venim din Anglia sau din Italia, venim din România, ştim cum e. Dar suntem pregătiţi. Oricum, şi adversarii noştri tot pe acelaşi teren vor evolua, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii