Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu în play-off Gică Hagi - „Vrem să facem un meci mare“

ro

30 Mar, 2018 13:58 1320 Marime text
Aflată pe locul patru, cu 23 de puncte, în clasamentul turneului play-off al Ligii 1, campioana României, FC Viitorul, joacă duminică, 1 aprilie, în deplasare cu Astra Giurgiu (locul 5, cu 22 de puncte), în etapa a treia. Partida începe la ora 18.00.

Vom aborda meciul la victorie. Şi noi, şi adversarii urmărim cele trei puncte. Ne dorim foarte tare să câştigăm, succesul e important. Trebuie să jucăm ofensiv şi să atacăm. Astra e o echipă foarte bună, organizată, stă bine în teren. E capabilă să te bată. Cu siguranţă va ieşi un meci foarte bun, cu goluri. Vrem să facem un meci mare. Vom face totul pentru a câştiga. Trebuie să fim şi mai agresivi, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi.


Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul, a spus că echipa constănţeană a avut mereu meciuri grele cu Astra, dar că speră ca acum să se impună formaţia de pe litoral.

Sper să se înscrie goluri, iar victoria să ne aparţină nouă. E un meci important, ca şi cel cu Iaşi, distanţa din clasament dintre aceste echipe nu e mare. Vrem să încheiem campionatul cât mai sus în clasament. Deocamdată, nu mă gândesc la un transfer la o echipă din străinătate, sunt concentrat 100% pe ce am de făcut la FC Viitorul, a spus Ianis.

Astra e o echipă foarte bună, experimentată. În ultimul meci pe terenul lor ne-au bătut, iar în ultimul meci la Ovidiu ne-au pus ceva probleme. Sperăm să ne impunem. Urmărim locul trei, încercăm să-l obţinem, a precizat şi atacantul Cristian Gavra.     

Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii