Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul înfruntă sâmbătă FC Hermannstadt. E ultimul meci din 2018. Trupa lui Hagi vrea să intre în vacanţă cu o victorie

ro

22 Dec, 2018 00:00 1082 Marime text
FC Viitorul speră să încheie cu o victorie meciurile din 2018, sâmbătă, 22 decembrie, când întâlneşte în deplasare nou promovata FC Hermannstadt. Partida se dispută la Cluj, de la ora 13.00.
 
„E o deplasare importantă pentru noi. Venim după două eşecuri, contra unor echipe foarte bune (n.r. FCSB şi CFR Cluj). Plusul cel mai mare a fost că echipa a avut personalitate şi a reuşit să-şi impună principiile, dar am văzut şi anumite minusuri, legat mai mult de partea individuală. În această iarnă, vom analiza şi vom vedea ce trebuie să aducem, ce să facem, ca să devenim mai buni. FC Hermannstadt a fost o echipă organizată foarte bine şi când a jucat la Constanţa. A fost foarte greu să le desfacem sistemul defensiv, să ajungem la poartă. Chiar dacă e nou promovată, a arătat că are un echilibru foarte bun în teren. Tratează ambele faze foarte bine. Are gabarit şi e redutabilă la fazele fixe. De când a venit ca antrenor, Miriuţă probabil că le-a adus ceva din experienţa lui. Au venit şi acele rezultate, au revenit la sistemul pe care îl jucau în Liga a 2-a, 5-3-2 defensiv, 3-5-2 ofensiv“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„Acolo e secretul“

„Regele“ speră ca elevii săi să fie mai penetranţi în atac, iar în apărare să nu mai comită greşeli individuale. „FC Hermannstadt e în formă în momentul de faţă. Fiind ultimul meci din 2018, mergem să luăm cele trei puncte, să ne luptăm pentru ele. Ambele echipe vor victoria şi cred că va ieşi un meci frumos. Sperăm să fim mult mai incisivi în ultimii 30 de metri faţă de cum am făcut-o în ultimele două partide. Acolo e secretul, şi în apărare. În cele două partide, nu am pierdut mijlocul terenului, din contra, am câştigat multe mingi şi am pasat mult în centru, numai că în atac şi în defensivă, pe duel, am avut unele probleme“, a punctat Gică Hagi.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Academia Hagi)
 
Citeşte şi:
 
Ultimul meci din 2018 După trei partide fără victorie, FC Viitorul speră să câştige sâmbătă, cu FC Hermannstadt
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii