Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele Paul Antoche - „Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm“

ro

05 Mar, 2020 00:00 2883 Marime text

FC Farul Constanţa e neînvinsă în cele două meciuri jucate în 2020 în Liga a 2-a, 3-1 acasă contra Concordiei Chiajna şi 0-0 în deplasare cu Petrolul Ploieşti, realizări care, adăugate victoriei (3-1 cu Rapid la Constanţa) şi egalului (1-1 pe terenul Dunării Călăraşi) din ultimele două partide ale anului trecut, au ridicat la patru numărul meciurilor la rând fără înfrângere ale „marinarilor“ în campionat.
 
Aflată pe locul opt în clasament, cu 33 de puncte, echipa de pe litoral are parte, sâmbătă, 7 martie, de la ora 12.00, de un nou meci dificil, primind vizita echipei de pe poziţia a patra, cu 36 de puncte, Turris-Oltul Turnu Măgurele. „Marinarii“ sunt însă neînvinşi până acum în campionat în propriul fief, având o serie impresionantă de nouă victorii şi un egal în zece partide, golaveraj 21-4, astfel că şi la meciul cu Turris-Oltul se gândesc doar la victorie. 
 
„Am început bine anul, iar, ţinând cont şi de cele două etape care s-au jucat în sezonul de toamnă, avem opt puncte în ultimele patru meciuri, după două victorii şi două egaluri. Suntem pe un drum ascendent şi vrem să o ţinem tot aşa, să acumulăm cât mai multe puncte şi să fim acolo sus, în faţă. Vom juca la victorie 100% cu Turris-Oltul. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că vom întâlni o echipă destul de omogenă, iar avantajul lor cel mai mare e că s-a întors antrenorul cu care au avut rezultatele cele mai bune şi cu care au promovat. Dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm, să menţinem aceeaşi linie de invincibilitate pe teren propriu. Avem neapărat nevoie de trei puncte, pentru a ajunge în clasament Turris-Oltul şi poate chiar a o depăşi, la golaveraj“, a declarat pentru site-ul oficial al clubului mijlocaşul Paul Antoche, absent etapa trecută, la Ploieşti, din pricina cumulului de cartonaşe galbene.
 
Citeşte şi:
 
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Farul - Turris-Oltul Turnu Măgurele

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii