Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa Paul Antoche - „Sperăm să obţinem o calificare istorică”

ro

09 Feb, 2021 12:31 3247 Marime text

 
  • FC Farul întâlneşte Chindia Târgovişte în optimile Cupei României.  

Divizionara secundă FC Farul şi echipa de Liga 1 Chindia Târgovişte se întâlnesc, miercuri, 10 februarie, la Constanţa, de la ora 14.30, în optimile de finală ale Cupei României.

Ianis Zicu, antrenorul echipei de pe litoral, şi Paul Antoche, căpitanul FC Farul, au prefaţat astăzi duelul.

Este un meci important. Întâlnim un adversar foarte bun din Liga 1, așa cum am întâlnit și în runda precedentă. Atunci a fost Academica Clinceni, acum este Chindia Târgoviște, o echipă foarte bine organizată. Are a treia apărare din campionat, după CFR Cluj și Craiova. Lucrul acesta trebuie să ne pună serios pe gânduri pentru că trebuie să muncim foarte mult ca să reușim să marcăm, a punctat Ianis Zicu.

 
Principalul „marinarilor” a precizat că jocul trebuie abordat de elevii săi cu încredere.

Chiar dacă aceasta ar fi fost prima partidă din Cupa României, trebuia să avem aceeași încredere, nu neapărat pentru că am eliminat pe Clinceni. Eu pregătesc fiecare partidă pentru a câștiga, jucătorii se antrenează cu acest gând și nu cred că au de ce să fie tensionați, chiar dacă întâlnim un adversar bun. Sunt mulți jucători care au evoluat în Liga a 2-a, așa cum și jucătorii mei o fac în acest moment. Sunt momente și momente în viața unui fotbalist. O dată joci în Liga a 2-a, o dată joci în prima ligă și cred că meciul va fi echilibrat, a spus Zicu.

 

Cum am spus și înainte de meciul cu Clinceni, și acum suntem încrezători, optimiști, avem încredere în forțele proprii, sperăm să facem o figură frumoasă și să obținem o calificare istorică. Pentru noi este și o sărbătoare, pentru că jucăm din nou împotriva unei echipe de Liga 1. Este un prilej să ne batem iar cu o echipă bună din prima ligă și să ne vedem nivelul după această pauză competițională, a precizat şi Paul Antoche.


Sursa foto: FC Farul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii