Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța a învins clar și Dunărea Călărași (galerie foto)

ro

15 Aug, 2020 14:24 3875 Marime text
  • FC Farul a disputat astăzi al patrulea meci amical din presezon.

După 7-1, miercuri, cu Gloria Albești, echipă nou promovată în Liga a 3-a, FC Farul Constanța a câștigat detașat și celălalt meci amical al acestei săptămâni, jucat, astăzi, pe terenul divizionarei secunde Dunărea Călărași.

A fost a patra confruntare de verificare din presezon, iar „marinarii“ s-au impus cu 4-0 (3-0).

Golurile au fost marcate de Paul Antoche (27), Cezar Gherghiceanu (41, 45) și Răzvan Greu (70).

După un prim sfert de oră echilibrat, alb-albaștrii au pus stăpânire pe joc, iar acest lucru s-a făcut simțit pe tabela de marcaj. În minutul 27, Florin Bălan a pătruns pe partea dreaptă, a centrat perfect în careu, iar Paul Antoche a înscris cu o lovitură de cap, lobând mingea peste portarul advers. Diferența s-a mărit în minutul 41, când Cezar Gherghiceanu a trimis o acolada la colțul lung, din interiorul careului. Atacantul în vârstă de 19 de ani a făcut “dubla” în ultimele secunde ale primei reprize, reluând din fața porții mingea venită de la Florin Bălan, care a pătruns spectaculos pe partea dreaptă a ofensivei.

La reluare, echipa pregătită de Ianis Zicu a continuat să domine, creându-și numeroase ocazii de a marca. Astfel, Cezar Gherghiceanu, scăpat singur, a trimis puțin pe lângă poartă, Răzvan Greu a reluat peste transversală din 6 metri, iar Florin Bălan a șutat peste poartă, după ce-și depășise adversarul direct și pătrunsese în careu. Scorul final a fost stabilit de Răzvan Greu, în minutul 70, cu o lovitură de cap din mijlocul careului, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Ianis Zicu, principalul FC Farul, a jucat cu: Agachi (60 Eșanu) – Leca (46 Greu), Cană (70 Carabela), Lică, Panait – Antoche, Chindriș (60 Cărăruș) – F. Bălan (82 Pirciu), Cruceru, Hordouan (60 Bîrnoi) – Gherghiceanu (70 Banyoi). Ușor accidentați, Alexandru Stoica și Ionuț Ursu au fost menajați.

Antrenorul Dunării, Cristian Pustai, a trimis în teren următoarea formulă de start: Began - Țenea, Șandru, Puțaru, Mihaiescu - Lopez, Zaluschi, Tudoran, Sava - Fotescu și Rusu.

După pauză au mai jucat: I. Alexandru - Florea, Iosif, A. Stefanov, B. Robert, Oancea, Vîlsan, Mandy Ovye, Caragea și O Mădălin.

Sursa foto: Facebook (AFC Dunărea Călărași)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii