Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă astăzi la Constanţa cu Dinamo

ro

11 May, 2015 00:00 3283 Marime text
Echipele de juniori B de la FC Farul şi Viitorul, formate din jucători născuţi după 1 ianuarie 1998, debutează astăzi la faza de zonă a Campionatului Naţional. FC Farul (antrenor, Ionel Melenco) va evolua la Constanţa, în vreme ce Viitorul (antrenor, Nicolae Roşca; director tehnic, Lucian Burchel) va juca la Braşov.
 
Astăzi, în primul meci, FC Farul întâlneşte Dinamo Bucureşti, de la ora 18.00, pe stadionul „Farul“. Meciurile etapei zonale de la Constanţa vor fi găzduite de complexul sportiv al Farului, pe arena principală (cinci dintre cele şase meciuri), iar în ultima zi, când ambele partide se vor disputa de la aceeaşi oră, 11.00, un meci va fi găzduit de terenul mare, iar cealaltă confruntare - de Farul II. FC Farul va juca numai pe arena principală. Mâine, de la ora 18.00, întâlneşte Şcoala de Fotbal Gică Popescu, iar pe 14 mai, de la ora 11.00, adversarul „marinarilor“ este Chindia Târgovişte.

FC Viitorul a fost repartizată la întrecerea de sub Tâmpa, alături de FC Braşov, Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti. Viitorul va juca astfel: astăzi - cu Petrolul (de la ora 18.00); mâine - cu Steaua (de la ora 18.00); pe 14 mai - cu FC Braşov (de la ora 11.00).

La restul de două turnee zonale vor juca echipele: grupa C - Ardealul Cluj (gazda turneului), Metalul Reşiţa, CSMS Iaşi, Gaz Metan Mediaş; grupa D - ACS Poli Timişoara (gazda turneului), U Cluj, CSU Craiova, Ceahlăul Piatra Neamţ. Câştigătoarele turneelor zonale vor obţinea calificarea în semifinalele Campionatului Naţional, programate pe 25 mai, la Buftea sau Mogoşoaia. Finala va avea loc pe 26 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii