Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța - U Cluj Gică Hagi - „Va fi foarte greu, dar sperăm să prindem iar o zi foarte bună și să câștigăm“ (VIDEO)

ro

14 Oct, 2022 14:24 3612 Marime text
 
Farul Constanța susține sâmbătă, 15 octombrie, meciul din etapa a 14-a a Superligii, penultima din turul sezonului regular.

Aflați pe locul întâi în clasament, cu 30 de puncte, „marinarii“ întâlnesc pe teren propriu Universitatea Cluj, a 13-a clasată, cu 14 puncte.

Partida este găzduită de arena principală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 18.00.

Ne aflăm în fața unei săptămâni cu trei meciuri, cel cu U Clu, cel de Cupă și cel de vineri la Rapid. Jucăm din trei în trei zile și încercăm să folosim tot lotul, pentru a arăta bine. În ce privește disputa de mâine, noul antrenor, Eugen Neagoe, a format o echipă pragmatic. Joacă un fotbal foarte bun, jucătorii sunt disciplinați în teren. Au arătat din ce în ce mai bine, atât ofensiv, cât și defensiv. U Cluj primește foarte greu goluri. Va trebui să ne impunem principiile de bază, posesia și presiunea. Știm că va fi foarte greu, dar sperăm să prindem iar o zi foarte bună. Jucăm acasă, cu publicul, și trebuie să facem tot posibilul să câștigăm. Dacă e nevoie, să fim și noi pragmatic ca adversarii. Încercăm să creăm mentalitatea de a câștiga la fiecare meci, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  

 
La echipa de pe litoral Nedelcu e în continuare indisponibil, accidentat, însă revin după suspendări Alibec și Coinus. Totodată, după ce s-au confruntat în ultimul timp cu probleme medicale, Băluță și Benzar au făcut câteva antrenamente cu echipa și se va vedea dacă vor putea fi folosiți sau nu.

Partida de mâine a fost prefațată din partea Farului și de jucătorii Mihai Popescu și Dan Sîrbu, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Universitatea Cluj

Constanța
Jandarmii, prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanța și FC Universitatea Cluj 1919

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii