Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, învinsă de Petrolul Ploiești într-un meci amical

ro

06 Jul, 2022 12:48 1705 Marime text
  • Echipa prahoveană este nou promovată în Superliga de fotbal.  


Farul Constanța a disputat astăzi penultimul meci amical din perioada de pregătire de vară.

„Marinarii“ au întâlnit la Buftea Petrolul Ploiești, echipă nou promovată în prima ligă, în fața căreia au cedat cu 1-2.

Golul Farului a fost opera lui Vlad Morar, în minutul 79. Petrolul a condus cu 2-0, în urma reușitelor lui Grozav (3) și Bratu (48).

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Buzbuchi (63 Mușat) - Corinus (75 Bîrzu), Larie (46 Mladen), M. Popescu (46 Kiki), Borza (46 Grosu) - Boboc (46 Brnzar), Artean (46 Doukoure), Grameni (46 Casap) - Pitu (63 Mustacă), Cojocaru (63 Morar), Moldoveanu (46 Mazilu).

Petrolul (antrenor, Nicolae Constantin): Moroz - Huja, Tamaș, Meijers - Pashov, Da Silva, Cebotaru, Țicu - Cioiu, Măzărache, Grozav. Au mai jucat: Avram, Radu, Borța, Olaru, Horj, Velisar, Seto, Tucaliuc, Bratu, Tolea, Gheorghe, Dumitriu, Ivanovski, Irobiso.

O partidă echilibrată în multe momente, cu Farul care a dominat însă ultimele 30 de minute, dar în care ploieștenii au reușit să înscrie în fiecare debut de.repriză. Farul a marcat prin Morar și a mai irosit alte câteva situații foarte bune prin Moldoveanu, Cojocaru, Mustacă și Morar., se arată pe site-ul oficial al Farului.


În celelalte patru amicale de până acum din pre-sezon, „marinarii“ au înregistrat o victorie, două egaluri și un eșec, astfel: 3-1 (Kiki, Cojocaru, Pitu) cu FC Brașov (Liga a 2-a), 0-0 cu CS Mioveni (Superliga), 2-3 (Morar, Mladen) cu Chindia Târgoviște (Superliga) și 2-2 (R. Ion, Casap) cu Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 2-a).
 
Ultimul test este pe 8 iulie, de la ora 19.00, la Ovidiu, cu CSA Steaua București (Liga a 2-a), aceasta fiind partida de prezentare a „marinarilor“ pentru noul sezon. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sura foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii