Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța II, ultimul meci din play-off. Mai există o șansă teoretică de a juca barajul de promovare

ro

20 May, 2022 00:00 2467 Marime text

 
  • Formația pregătită de Sorin Rădoi și Stere Banoti întâlnește pe teren propriu CS Afumați, lider detașat în clasament.
 
Echipa de fotbal Farul Constanța II susține vineri, 20 mai, ultimul meci din turneul play-off al Ligii a 3-a, seria a treia, întâlnind în etapa a noua, pe teren propriu (în baza Academiei Hagi, de la Ovidiu), liderul detașat al clasamentului, CS Afumați.
 
Aflați pe locul trei în clasament, cu 47 de puncte, „marinarii“ mai au o șansă teoretică de a încheia întrecerea pe locul doi și a se califica astfel la barajul de promovare în Liga a 3-a. Pentru aceasta, jucătorii pregătiți de Sorin Rădoi și Stere Banoti au nevoie de un succes în fața formației din Afumați (care conduce ierarhia cu 66 de puncte), coroborat cu o victorie sau un egal al Agricolei Borcea (locul patru, ultimul, cu 34 de puncte) pe terenul formației SC Popești Leordeni (locul doi, cu 48 de puncte). Ambele partide se joacă vineri, de la ora 18.00.
 
A doua reprezentantă a județului Constanța în seria a treia a Ligii a 3-a, Gloria Albești, are meci sâmbătă, 21 mai, în etapa a noua (penultima) din turneul play-out. Lider în ierarhie, cu 44 de puncte, echipa din Albești, antrenată de Vasile Enache, întâlnește în deplasare, de la ora 13.00, Recolta Gheorghe Doja (locul 3, cu 37 de puncte).
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul Constanța II a învins în deplasare Agricola Borcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii