Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța dă golgeterul Ligii 1 și ocupă prima poziție în topul fair-play în actualul sezon

ro

11 Dec, 2021 00:00 2261 Marime text
 

 
  • În runda a 19-a, Farul joacă în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul fiind programat duminică, 12 decembrie. 
 
Aflată în plutonul fruntaș al campionatului, cu 29 de puncte, după etapa a 18-a a Ligii 1, Farul Constanța se găsește în top la mai multe capitole între echipele din campionat.
 
„Marinarii“ dau golgeterul Ligii 1, pe spaniolul Jefte Betancor, care a înscris de zece ori până acum, el fiind urmat pe podiumul „bomberilor“ de Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - cu nouă goluri, Florin Tănase (FCSB), Deian Sorescu (Dinamo) și Juan Cascini (Academica Clinceni) - toți cu câte șapte reușite. Farul are golaveraj 21-10, restul golurilor fiind marcate de Adrian Petre (5), Andrei Ciobanu (2), George Ganea, Enes Sali, Damien Dussaut și Virgil Ghiță (câte unul).   
 
Nu în ultimul rând, Farul Constanță ocupă locul întâi în topul fair-play în actualul sezon, echipa de pe litoral primind cele mai puține cartonașe galbene dintre echipele din Liga 1, 26 în 18 etape. Totodată, apărarea constănțeană este a doua cea mai bună defensivă a campionatului, doar CFR Cluj, liderul actual al ierarhiei și campioana en-titre, încasând mai puține goluri până acum, opt.

În runda a 19-a, Farul joacă în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 10, cu 21 de puncte), meciul fiind programat duminică, 12 decembrie, de la ora 17.00. După meciul Rapid - FC Argeş 2-0, Farul a coborât de pe locul cinci pe şase (ultima poziţie care duce în play-off).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Farul Constanța
Trei „marinari“ incluși în echipa etapei. Alexi Pitu a ajuns la patru pase de gol în acest sezon

 
Constanța
Gică Popescu va fi consilier pe probleme de sport al premierului Nicolae - Ionel Ciucă

 
Farul Constanța
Jefte Betancor, golgeterul Ligii 1, a ajuns la cota 10. A marcat mai mult de jumătate dintre golurile echipei (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii