Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Etapa a III-a a Diviziei Naţionale de Seniori, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari

ro

26 Jun, 2015 00:00 2364 Marime text
Pe data de 27 iunie, se va desfăşura, la Năvodari, pe stadionul „Flacăra“, etapa a III-a a Diviziei Naţionale de Seniori R7. Cele şase echipe sunt organizate în două grupe, A şi B, din grupa A făcând parte CSM U 23, RC Bârlad şi RC Stejarul Buzău, iar din grupa B, RCM Galaţi, CS Politehnica Iaşi şi CS Năvodari.

Programul meciurilor este următorul: la ora 10.00, va avea loc meciul dintre RC Bârlad şi RC Stejarul Buzău, la ora 10.20, CS Politehnica Iaşi şi CS Năvodari, la ora 10.40, CSM U 23 şi RC Bârlad, la ora 11.00, meciul dintre RCM Galaţi şi CS Politehnica Iaşi, la ora 11.20 vor juca RC Stejarul Buzău şi CSM U 23, iar la ora 11.40, va avea loc ultimul meci din grupe dintre CS Năvodari şi RCM Galaţi. La ora 12.00, începe meciul care va decide echipa care va ocupa locul 5, într-o partidă dintre ocupantele locului 3 din fiecare grupă, echipa pierzătoare urmând sa obţină ultima poziţie.

La ora 12.20, va avea loc finala mică dintre echipele clasate pe poziţia a II-a din grupe, echipa câştigătoare urmând sa obţină ultima poziţie pe podium. La ora 13.00, se va afla câştigătoarea turneului, care va fi decisă într-un meci dintre echipele care s-au clasat pe primul loc în grupe, meci care va începe la ora 12.40. După cele două etape desfăşurate până acum, pe primul loc se află CSM U 23, cu o singură înfrângere în cele şase meciuri jucate şi un total de 33 de puncte, pe locul al doilea se află RCM Galaţi, cu patru victorii şi două înfrângeri şi un total de 31 de puncte, fiind urmată de RC Bârlad, care, de asemenea, a reuşit patru victorii şi două înfrângeri, dar, în schimb, are 27 de puncte, pe locul 4 se clasează CS Politehnica Iaşi, cu 26 de puncte, reuşind să câştige trei partide şi să piardă acelaşi număr de meciuri, pe ultimele două locuri se află RC Stejarul Buzău şi CS Năvodari, la o diferenţă de un singur punct, ambele formaţii câştigând doar cate un meci dintre cele şase.

Mihnea DULAMĂ, student al Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism, Universitatea „Ovidius“ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii