Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CS Năvodari, meci în Liga Națională cu Rapid București. Cine va transmite partida

ro

18 Aug, 2023 18:00 1231 Marime text

 
  • În runda inaugurală din Grupa C, formația CS Năvodari a dispus în propriul fief, pe stadionul „Flacăra”, de Grivița București, cu 31-14.
 
Echipa de rugby CS Năvodari susține sâmbătă, 19 august 2023, de la ora 11.00, meciul din etapa a doua Ligii Naționale, faza 2, grupa C, întâlnind în deplasare Rapid București, formație nou înființată.
 
Confruntarea este găzduită de stadionul „Olimpia” din București, în direct la Prima Sport 3, Orange Sport 3 și Rugby TV. CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) va efectua deplasarea în ziua meciului, plecarea din Năvodari fiind programată dimineață, la ora 5.00. În runda inaugurală din Grupa C, CS Năvodari a dispus în propriul fief, pe stadionul „Flacăra”, de Grivița București, cu 31-14, în timp ce Rapid a cedat în deplasare cu Dinamo, scor 16-66. 
 
În partida cu Grivița București, punctele învingătorilor au fost reușite de Alin Ștefan - un eseu, Albert Știopei - un eseu, Andrei Ciubotariu - un eseu, Antonio Savu - o transformare, trei lovituri de pedeapsă și un dropgol, Codrin Bercu - o transformare. Jucătorul meciului a fost desemnat Denis Loghin, de la CS Năvodari. „Meciul a fost dominat de echipa gazdă, care doar pe final a fost surprinsă de Grivița, primind două încercări“, a fost mesajul clubului din Năvodari.
 
În Campionatul Național de rugby în 7, CS Năvodari s-a calificat între cele mai bune opt formații din țară, în grupa Elită, după meciurile din prima etapă a întrecerii, în care a avut evoluții spectaculoase. Cu patru meciuri câștigate din cinci jucate, echipa de pe litoral a jucat finala turneului și s-a clasat pe locul al doilea. Cu trei victorii clare, 33-5 cu RC Bârlad, 68-5 cu CSM Sibiu și 43-5 cu Știința Petroșani, CS Năvodari a câștigat grupa a 4-a. A urmat meciul din semifinale, cu Universitatea Cluj, campioana ediției trecute, în care formația de pe litoral s-a impus fără emoții, cu 38-19. „În finala turneului, Rapid București a învins pe CS Năvodari cu 26-7, dar formația noastră s-a autodepășit în condițiile, în care a făcut deplasarea în noaptea de vineri spre sâmbătă și a jucat pe o caniculă greu de suportat“, s-a menționat pe pagina de Facebook a CS Năvodari.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari - Rugby)
 
Citește și:
 
Rugby
Denis Loghin, de la CS Năvodari, desemnat omul meciului câștigat cu Grivița București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii