Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa U-20 a CSM Constanța, calificare en-fanfare în semifinale. Pe primul loc în sezonul regular, fără înfrângere (GALERIE FOTO)

ro

08 May, 2023 14:12 1310 Marime text
 
 
 
 
Stadionul „Flacăra“ din Năvodari a găzduit un atractic cuplaj de rugby, în care s-au aflat în prim-plan echipele CSM Constanța U-18 și U-20.
 
În prima partidă, contând pentru Campionatul Național U-18, formația constănțeană, antrenată de Onal Agiacai și Marius Codea, s-a impus cu punct bonus, în fața RC Săcele, scor 29-7.
 
Pentru echipa învingătoare au punctat: Radu Mariano – un eseu, Valentin Dolghi – un eseu, Ioan Boroș – un eseu, Mario Perici – un eseu și Andrei Chifor – o transformare și un eseu de penalizare.
 
Cel mai bun jucător al meciului, Ogen Gym MVP, a fost desemnat Adrian Lupu, de la formația constănțeană. Acesta a avut o evoluție apreciată și a contribuit la cele cinci eseuri ale gazdelor.
 
Cu încă trei meciuri de jucat, CSM Constanța U-18 are șanse mari de calificare în semifinalele campionatului, iar etapa viitoare, duminică, 14 mai, va întâlni în deplasare ACSOV Pantelimon.
 
Și în meciul din Campionatul Național U-20, dintre CSM Constanța și Steaua București, rugbyștii de pe litoral, antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir, au făcut spectacol, reușind o victorie cu punct bonus, scor 54-12 (22-7).
 
Punctele învingătorilor au fost realizate de: Răzvan Călin – un eseu, Nicolae Ursu – un eseu, Marian Bodorin – un eseu, Iulian Manole – un eseu, Alexandru Sava – un eseu, Cristian Sandu – un eseu, George Motrea – un eseu, Marian Muntianu – două eseuri, două transformări, o lovitură de pedeapsă, Ionuț Sava – o transformare.
 
Jucătorul meciului, Ogen Gym MVP; a fost desemnat Marian Muntianu, de la CSM Constanța. Acesta a fost de neoprit, autor a 17 puncte.  
 
Echipa de pe litoral a încheiat sezonul regular pe primul loc al clasamentului, fără înfrângere, și va juca în semifinale duminică, 14 mai, la Năvodari, cu CSS 2 CNE Baia Mare.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Rugby)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii