Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Ghinea şi Transitions Team, pe podiumul Galei Campionilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (galerie foto)

ro

12 Dec, 2018 00:00 3121 Marime text
Ediţia 2018 a Galei Campionilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, organizată de FRAS la încheierea fiecărui sezon competițional, s-a desfăşurat la Timişoara, în prezenţa a peste 700 de persoane.

Festivitatea din oraşul de pe Bega a adunat elita sporturilor auto din România, iar între cei care au urcat pe podiumul ceremoniei, primind frumoase cupe, s-au numărat şi pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, dar şi fraţii Dumitrescu, Andrei şi Silviu, alături de care Emil a concurat la echipe, pentru Transitions Team.
Emil Ghinea a fost medaliat şi ediţia 2018 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, devenind vicecampion al României la grupa H, clasa 3, iar pe echipe clasându-se pe locul trei pe ţară cu Transitions Team. De asemenea, la GT - grupa maşinilor cu tracţiune spate (propulsie), sportivul de 40 de ani a ocupat la final poziţia a patra.
Gala Campionilor a beneficiat și de prezența unor cunoscuți campioni, precum Mihai Leu sau Dan Gârtofan și a câtorva invitați speciali, printre care ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, jucătoarea de tenis Ana Bogdan, Ioana Filimon - Miss România, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică și mulți alții.
„În 2018, sub egida FRAS au avut loc peste 120 de competiții de raliuri, viteză în coastă, drift, off road, karting, rally raid, super rally, viteză pe circuit pentru automobile istorice, time attack, auto slalom, slalom paralel și rally cross. Iar în acest an au fost organizate peste 100 de curse în 50 de orașe din România. Ca atare și premiile au fost numeroase, acordându-se aproape 600 de trofee speciale, cupe, diplome și plachete“, se arată pe pagina de Facebook a MTS.
„A fost o gală extraordinară și vreau să-i felicit pe organizatori pentru eforturile depuse și pentru amploarea evenimentului. Mi-aș dori să avem cât mai multe federații care să-și onoreze la final de an sportivii prin asemenea festivități de anvergură. Sporturile auto sunt extrem de costisitoare și de riscante și majoritatea dintre sportivi le practică doar din pasiune, ceea ce este de apreciat. Am cunoscut mulți campioni, am stat de vorbă cu ei și m-au impresionat prin modestia lor. Sper să am cât mai curând ocazia să fiu prezent și la curse, pentru a-i vedea cum se întrec și vreau să adresez felicitări tuturor celor prezenți pentru că sunt o adevărată familie mare și unită”, a declarat ministrul Bogdan Matei, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: Facebook (Emil Ghinea)
 
Citeşte şi:

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, a încheiat pe podium şi ediţia 2018

„La mulţi ani zgomotoşi!“ Bolid „special“ primit de pilotul campion Emil Ghinea cu ocazia zilei de naştere (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii