Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Zaharia, vicecampioană a României la tineret. Noi medalii obținute la Buzău

ro

17 Dec, 2020 00:00 2925 Marime text

În finala Campionatului Național de tineret, Elena Zaharia a întâlnit-o pe Andreea Dragoman.
 
Jucătoarea constănțeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la LPS „Nicolae Rotaru”, și-a îmbogățit palmaresul de la competițiile desfășurate la Buzău, cu încă o medalie națională.
 
După ce a devenit campioană a României la junioare 1, la individual, și s-a clasat pe locul întâi și la Top 16, la aceeași categorie de vârstă, valoroasa sportivă a urcat pe podium și la Naționalele de tineret (categorie de vârstă superioară). Elerna a disputat finala contra Andreei Dragoman (CSA Steaua București), care s-a impus cu 3-1, astfel că reprezentanta litoralului a rămas cu medalia de argint, acordată vicecampioanei naționale.
 
„Am avut parte de două finale spectaculoase, între frații Chiriță și Andreea Dragoman și Elena Zaharia, iar la finalul anului noii campioni și-au primit medaliile. Felicitări!”, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă. În semifinale, Elena Zaharia a dispus de Adela Strună, scor 3-1, în sferturi a învins-o pe colega sa de club Andreea Teglaș (3-0), iar în optimi a câștigat cu același scor partida cu Mike Boroka. 

Miercuri, la Buzău s-a disputat şi Cupa României la tineret, întrecere la care Elena Zaharia şi colega ei de club Bianca Mei-Roşu au cucerit medaliile de bronz. Joi, 17 decembrie, sunt programate Cupa României şi Top 16 la seniori. 

În secţiunea Galerie Foto de la acest articol, găsiţi mai multe imagini de la competiţiile de tenis de masă desfăşurate la Buzău.   
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:

Tenis de masă
Constanța, pe podium și la Top 16 pentru juniori I

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii