Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ei sunt mândria noastră“ Gimnasta Andreea Preda și rugbystul Dragoș Ser, diplome de merit din partea Primăriei Costinești (GALERIE FOTO)

ro

13 Oct, 2023 17:00 1294 Marime text
 
 
• Atât gimnasta, cât și rugbystul, componenți ai loturilor naționale ale României, sunt din Costinești, iar recent au participat la Campionate Mondiale.
 
Gimnasta Andreea Preda (CSS1 Constanța - CSM Constanța) și rugbystul Dragoș Ser (CSA Steaua București) au fost primiți și felicitați de Dorin Dumitru Jeanu, primarul comunei Costinești, din județul Constanța.
 
Atât gimnasta, cât și rugbystul, componenți ai loturilor naționale ale României, sunt din Costinești, iar recent au participat la Campionate Mondiale. La întrecerea din Antwerp (Belgia), Andreea Preda a făcut parte din reprezentativa tricoloră, care, în urma clasării în competiție, s-a calificat din nou la Jocurile Olimpice, după ce în precedentele două ediții nu participase. România evoluase ultima dată cu echipa în concursul feminin la JO 2012, iar acum va participa la Jocurile Olimpice Paris 2024. Dragoș Ser a evoluat cu echipa națională la Campionatul Mondial din Franța.
 
„Dragi prieteni, am avut deosebita plăcere să îi primesc și să îi felicit personal pe campionii noștri: Andreea Preda - componentă a Echipei Naționale de Gimnastică a României. Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris 2024; Dragoș Ser - component al Echipei Naționale de Rugby a României. Proaspăt întors de la Cupa Mondială. Ei sunt mândria noastră și ne reprezintă cu onoare în competițiile internaționale. Hai România!“, a fost mesajul primarului Dorin Dumitru Jeanu.
 
Cu aceeași ocazie, Andreea Preda și Dragoș Ser au primit diplome de merit din partea Primăriei Costinești.

De asemenea, cei doi au fost și în mijlocul elevilor localității. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Jeanu Dorin Dumitru - primarul comunei Costinesti; Mihaela Lintzmaier)
 
Citește și:
 
Gimnastică
România s-a calificat cu echipa feminină la Jocurile Olimpice Paris 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii