Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii A1 de la CS Năvodari, la o victorie de semifinale. Sâmbătă, pe teren propriu, pot pătrunde în careul de ași pe țară!

ro

10 Jun, 2023 16:10 1235 Marime text

 
  • În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog și a câștigat pe teren propriu după penalty-uri cu CSM Oltenița.
 
Stadionulul „Flacăra” din Năvodari găzduiește sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18.00, meciul de fotbal dintre CS Năvodari și Dunărea Giurgiu, din turul al treilea de calificare în Campionatul Național de juniori A1 (Under-19).
 
Antrenați de Florin Adam, tinerii fotbaliști de la CS Năvodari sunt în primele opt echipe pe țară, iar victoria cu echipa giurgiuveană la aduce calificarea în semifinalele competiției. În primele meciuri eliminatorii, CS Năvodari a învins în deplasare campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog (scor 5-1) și a câștigat pe teren propriu (8-7, după penalty-uri) cu CSM Oltenița. De cealaltă parte, Dunărea Giurgiu a trecut în deplasare de Juniors Berceni (cu 1-0), iar apoi a dispus, pe teren propriu, de Dinamic Kids Videle (6-3).
 
„Intrarea spectatorilor va fi gratuită, fiind așteptați cât mai mulți suporteri pentru susținerea tinerilor fotbaliști din Năvodari, aflați în fața unei performanțe de excepție“, este mesajul CS Năvodari.
 
„Am ajuns departe, nu ne gândeam, dar cu multă ambiție a fost posibil. Mai sunt două meciuri până în finală. Cu siguranță, ne vom lupta pentru șansa noastră, de a ajunge în primele patru echipe ale țării. Suntem încrezători, că putem atinge această performanță!”, a spus și antrenorul Florin Adam.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari fotbal)
 
Citește și:

Juniorii Under-19 de la CS Năvodari au jucat în cea mai grea grupă a turneului semifinal de la Crevedia
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii