Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:10 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţia a treia Trofeul Liga Old-Boys Constanţa aduce în lumina reflectoarelor echipe de tradiţie, dar şi nume noi

ro

29 Nov, 2019 00:00 3082 Marime text

La ediţia a treia a turneului de fotbal în sală
Trofeul Liga Old-Boys Constanţa pentru marele trofeu se vor bate 23 de echipe, după ce Sparta Techirghiol s-a retras în ultimul moment.
Nu vor lipsi formaţii de tradiţie ale fotbalului în sală din Constanţa, precum Star Farul, CS Agigea, VDT Construct, Atletic Club, Macedonia Ovidiu sau CS Eforie. În lumina reflectoarelor din Sala Sporturilor vor fi însă şi nume noi, ca FC Lumina, Voinţa Constanţa, Agromasina Imex Hârşova, Asociaţia Macedonenilor din România sau Victoria Cumpăna. „Pasiunea pentru futsal este incredibilă în Dobrogea. Sunt sigur că va fi o competiţie extrem de puternică. Valoarea echipelor a crescut de la an la an, astfel că iubitorii sportului sunt aşteptaţi în fiecare week-end la Sala Sporturilor pentru că vor avea ce vedea”, a declarat Gheorghe Petrică, unul dintre organizatori.


După succesul primei ediţii, organizatori au decis să meargă mai departe şi cu turneul de Ultra Old Boys, dedicat celor cu vârste peste 45 de ani, la care vor participa, ca şi la prima ediţie, zece echipe. Ședinţa tehnică pentru ambele turnee a avut loc ieri.


Citeşte şi:

Ce echipe participă la ediţia a treia a Trofeului Liga Old-Boys Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii