Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Formaţia Farul Constanţa, în frunte cu Hagi, Gică Popescu şi Marica, participă la Trofeul Liga Old-Boys Constanţa (GALERIE FOTO)

ro

15 Jan, 2022 18:29 7379 Marime text
 
 
 
  • Primul meci al „marinarilor“ este programat duminică, 16 ianuarie.
 
La Sala Sporturilor din Constanţa a început o nouă ediţie a Trofeului Liga Old-Boys Constanţa şi a Trofeului Liga Ultra Old Boys Constanța, întreceri de futsal rezervate veteranilor.
 
În Trofeul Liga Old-Boys s-a înscris şi echipa Farului Constanţa, care face parte din grupa C, alături de formațiile Victoria Cumpăna, Liga Ofițerilor, FC Lumina, Star Farul și Săgeata Stejaru.  
 
Primul meci al „marinarilor“ este programat duminică, 16 ianuarie, de la ora 15.45, în compania echipei Star Farul.
 
Lotul Farul Constanța: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ciprian Marica, Tiberiu Curt, Laurențiu Gheorghe, Mihai Moraru, Decebal Curumi, Costin Mega, Nicolae Roșca, Daniel Ochia, Ionuț Florea, Liviu Ștefan, Sorin Rădoi, Dorel Zaharia, Mihai Georges, Ștefan Sandu, Marius Soare, Stere Banoti, Bogdan Ciocănel, Lucian Mălăele. Antrenor: Cristian Cămui
 
Intrarea spectatorilor la turneu este liberă.

Accesul suporterilor este permis conform reglementărilor în vigoare, la o capacitate de 30% din numărul de locuri disponibile:

1. Persoanele vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.
2. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării.
3. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
4. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

UPDATE:

În primul meci din competiţie, de duminică, cu Star Farul, la Farul nu au evoluat Hagi, Gică Popescu, Marica şi Tiberiu Curt, dar prezenta lor este anunţată în partidele următoare.

Partida s-a încheiat cu scorul de 9-1 pentru Star Farul.

Au marcat Tănase Halep (3), Cristian Crecan (2), Stelian Carabaş (2), Georgian Păun şi Vasile Şicu, respectiv Lucian Mălăele.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (1 - Farul Constanța, galerie - Trofeul Liga Old-Boys)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii