Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:42 09 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipă de fotbal feminin alcătuită în premieră la Năvodari. Antrenor e Nicolae Tudorici

ro

07 Jan, 2021 00:00 2719 Marime text
  • Antrenamentele jucătoarelor de la CS Năvodari se desfășoară pe terenul Chimia și în Sala Sporturilor din Năvodari.
 

La Năvodari, a fost alcătuită în premieră şi o echipă de fotbal feminin, în cadrul clubului CS Năvodari şi avându-l ca antrenor pe fostul fotbalist Nicolae Tudorici.

Acesta a evoluat ca mijlocaş şi la Midia Năvodari (în liga secundă), între anii 1994 şi 2002, după care s-a transferat în Grecia. Echipa de fotbal feminin pe care o pregăteşte acum la CS Năvodari are în lot 14 jucătoare cu vârste între 11 și 14 ani, iar perspectivele formaţiei sunt frumoase.

„Antrenamentele se desfășoară pe terenul Chimia și în Sala Sporturilor din Năvodari și după cum ne spunea antrenorul echipei sunt câteva jucătoare cu potențial, care pot continua pe drumul performanței. Ca perspectivă, în următorii patru ani, se dorește ca formația feminină din Năvodari să evolueze în Liga a 2-a de fotbal, în funcție și de bugetul clubului”, se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari.

Selecția jucătoarelor rămâne deschisă, iar fetele cu vârste între 7 și 14 ani din Năvodari care doresc să practice fotbalul se pot adresa antrenorului Nicolae Tudorici, la telefon 0723.474362.

Sursa foto: Facebook (Nicolae Tudorici)


Citeşte şi:

Obiectiv îndeplinit pentru CS Năvodari. Seniorii luptă pentru barajul de Liga a 3-a, juniorii au dominat categoric în campionat

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii