Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După meciul cu Poli Iaşi, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu CFR Cluj, iar apoi cu FCSB Gică Hagi - „Ţineţi-vă bine, se rupe stadionul!“

ro

06 Apr, 2018 00:00 1779 Marime text

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, îşi doreşte mult o victorie în meciul din deplasare cu Poli Iaşi, având în vedere că, după această partidă, echipa constănţeană va juca la Ovidiu, în două etape la rând, cu CFR Cluj (în runda a 5-a) şi cu FCSB (în runda a 6-a), şi are nevoie de un moral bun contra celor două rivale la titlu.
 
„Mergem la Iaşi să câştigăm. Dacă batem la Iaşi, ţineţi-vă bine, că apoi vin la noi CFR Cluj şi Steaua. Devenim periculoşi. Am numai 4.500 de locuri la Constanţa, se rupe stadionul! Poate la Constanţa într-o bună zi auzim că se face un stadion. Mai e la vreo comună să se facă un stadion frumos. La Constanţa nu se poate. Sau nu e în plan. Şi sunt la bani… Am auzit de 400 de stadioane, dar nu se aude nimic de Constanţa. Oraşul e prea mic, neimportant! S-a născut unul pe acolo mare fotbalist, cu Academie, ce să-i facem, lasă că a băgat el banii acolo. Iubeşte prea mult fotbalul şi a băgat bani, pe câmp, pe acolo. N-am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă daţi seama unde ne ducem? Dar merg în continuare, cât pot. Vreau să ajungem să construim o nouă generaţie, mai bună ca a noastră. Cu acest gând mă scol în fiecare dimineaţă. Tineri, mai buni ca noi, care să ne depăşească, să fim mândri de ei. Să stai în tribună cu coniacul, cu cafeaua, cu trabucul, să te uiţi la ei, să fii mulţumit, pe stadioane frumoase şi să stai să-i aplauzi. Atunci înseamnă că am făcut ceva în viaţă. Pentru că toţi suntem trecători şi trebuie să lăsăm ceva în urmă. Eu voi lăsa ceva. Cu siguranţă“, a declarat Gică Hagi.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii