Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, alergători de toate vârstele sunt aşteptaţi la Constanţa la Crosul Ziua Olimpică

ro

15 Jun, 2019 00:00 3337 Marime text
Duminică, 16 iunie, la Constanţa se derulează ediţia 2019 a Crosului Ziua Olimpică, tradiţionala întrecere de masă, la care sunt invitaţi iubitori ai mişcării de toate vârstele.
  
Crosul este organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa, de Asociaţia Judeţeană de Atletism Constanţa, de Academia Olimpică Română şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, startul urmând a fi dat la ora 10.00, de pe str. Mircea cel Bătrân (în dreptul Sălii Sporturilor). După aceea, participanţii continuă alergarea pe strada Mircea şi bulevardul Mamaia, finişul fiind la Radio Vacanţa. Primii 500 de participanţi vor primi tricouri cu însemnele olimpice.
 
De asemenea, se vor acorda o serie de premii speciale: cel mai tânăr alergător şi cea mai tânără alergătoare; cel mai vârstnic alergător şi cea mai vârstnică alergătoare; cea mai numeroasă familie participantă. Parteneri ai evenimentului sunt Primăria municipiului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa şi Serviciul Rutier Constanţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii